Boka färdtjänst inför jul

Många vill resa med färdtjänst i julhelgen. Det finns viktiga datum som du som vill resa behöver ha koll på när du ska boka resan.

Färdtjänstresa i jul och nyår

Det är många som vill åka färdtjänst under kommande helger, särskilt på julafton. Var ute i god tid för att boka din julresa.

Du som ska resa med färdtjänst under julhelgen, den 24-26 december, ska ringa och boka din resa under perioden 1-15 december för att vara garanterad en plats. Bokningen för julresor öppnar 1 december.

Riksfärdtjänst inför jul

Det brukar vara många som vill resa långt under julhelgerna. Riksfärdtjänst är färdtjänstresor utanför Mölndals stads färdtjänstområde.

Boka julresa med riksfärdtjänst

Du som har tillstånd för riksfärdtjänst kan boka din resa senast den 8 december. Det gäller om du ska resa under julhelgen.

Bokning av resa med Riksfärdtjänst gör du som har tillstånd hos Riksfärdtjänsten Sverige AB på 016-15 05 50. De har öppet klockan 8-16.30 på vardagar.

Var ute i god tid då det inför jul fort blir fullt på avgångarna.

Riksfärdtjänsten är till för dig som har ett funktionshinder och inte kan resa i andra klass på tåg på egen hand eller med den hjälp som du kan få ombord på tåget. Läs mer om Riksfärdtjänst.

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad