Lindome bibliotek flyttar i höst!

I höst flyttar Lindome bibliotek tillbaka till där det låg tidigare. Men nu till fina, nya lokaler!

Lindome bibliotek flyttar tillbaka

Måndagen den 26 augusti är sista dagen som Lindome bibliotek har öppet i den tillfälliga lokalen i Lindome centrum. Biblioteket kommer sedan att vara stängt från den 27 augusti till 17 september.

Onsdagen den 18 september klockan 09.00 öppnar biblioteket igen i sina nya, fina lokaler i samma byggnad som Almåsskolan, där biblioteket låg tidigare. Under helgen den 4-5 oktober firar vi med ett invigningskalas!

Flyttlån

Innan biblioteket stänger kan du få flyttlån med längre lånetid. Passa på att låna många böcker! Under flyttperioden kan du hämta reservationer på Mölndals stadsbibliotek, men det kommer inte vara möjligt att reservera böcker som tillhör Lindome bibliotek. Prata gärna med bibliotekspersonalen om du har frågor.

Under stängningen

Under perioden som biblioteket är stängt är du välkommen till Mölndals stadsbibliotek, Kållereds bibliotek och bokbussen. Som en extra service kommer bokbussen att finnas på Ica Almås parkering vid följande tillfällen:

  • Lördag 31 augusti kl. 10-14
  • Tisdag 3 september kl. 16-19
  • Lördag 7 september kl. 10-14

Där kan du både låna och lämna böcker.

Det går också bra att kontakta personalen på Mölndals stadsbibliotek på telefon 031-315 16 00 eller via mejl molndals.stadsbibliotek@molndal.se under stängningsperioden.

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad