Leverans av trädgårdskärl

Du som har beställt ett abonnemang för insamling och hämtning av trädgårdsavfall kommer få ditt nya kärl levererat mellan vecka 11 och 17.

I höstas skickade Mölndals stad ut ett erbjudande till villahushåll med egna kärl om att teckna ett frivilligt abonnemang för insamling och hämtning av trädgårdsavfall.

Du som beställde ett frivilligt abonnemang kommer få ditt nya kärl levererat hem till dig någon gång mellan vecka 11 och 17. Du behöver inte vara hemma då och vi ställer kärlet inom 5 meter från sopbilens angöringsplats.

I samband med leveransen kommer vi lägga ett brev i din brevlåda med praktisk information om kärlet.

Tömningsperioden för trädgårdskärlet är maj till november.

Om bekräftelsebrevet

I informationsbrevet som vi skickade ut i höstas i samband med erbjudandet, stod att du någon gång mellan december och januari skulle få ett bekräftelsebrev. Det var ett miss från vår sida att skriva så. Vi ber om ursäkt för detta. Du som har beställt ett frivilligt abonnemang med trädgårdskärl kommer att få ditt kärl levererat enligt tidplanen ovan.

Dina abonnemang - översikt

Ditt nya abonnemang kan du se via vår e-tjänst där du även hittar dina andra abonnemang för sophämtning samt vatten och avlopp.

Du som står på fakturan loggar in i e-tjänsten med ditt kundnummer och personnummer.

Nya beställningar från 1 juni 2021

Vi har tagit emot flera samtal från kunder som inte nappade på erbjudandet i höstas men som nu är intresserade. Vi tar emot nya beställningar från 1 juni. Innan dess går det inte då vi behöver tid att behandla alla beställningar som kommit in. Vi behöver också få vår logistik att fungera med leverans av kärl till de kunder som nappade på erbjudandet från början.

Vanliga frågor och svar om abonnemang och trädgårdskärlet finns på molndal.se/tradgardsavfall.

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad