Sophämtning vecka 25

Midsommarafton infaller på en vardag under vecka 25 och det gör att vi hämtar ditt avfall en annan dag än vanligt. Det är kärl 2 som töms vecka 25. Återvinningscentralerna har stängt 25-26 juni.

Sophämtning vecka 25

Sophämtning pågår 21 - 24 juni. Ställ fram ditt kärl 2 senast kl. 6.30 den 21 juni och låt kärlet stå framme tills det blivit tömt.

Det sker ingen sophämtning på röda dagar. Kom ihåg att ställa kärlet med handtaget utåt mot vägen där sopbilen stannar. Vill du få den lilla röda boxen tömd, hänger du upp den på det aktuella kärlet. Annars förvarar du boxen som vanligt inomhus.

Läs mer om sophämtning vid helgdagar.

Ordna väg för sophämtning

Som fastighetsägare ansvarar du för att tömning av dina sopkärl kan ske. Se därför till att vägen mellan sopbilens angöringsplats och dina kärl är fri från hinder, till exempel parkerade bilar. Om kärlen inte är tillgängliga kan vi inte tömma dem.

Överfyll inte kärlen, locken ska vara stängda. Har du mycket förpackningar, kom ihåg att platta till dem, så får fler förpackningar plats i kärlet.

Återvinningscentralerna

Fredagen den 25 juni är det midsommarafton och lördagen den 26 juni är det midsommardagen. Återvinningscentralerna i Kikås och Lindome har stängt dessa dagar. Se våra öppettider andra dagar.

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad