Bruksbutiken

Vill du köpa återbrukade trädgårdsväxter, byggmaterial och verktyg? Det kan du göra i Bruksbutiken på Återbruket Kikås.

Följ oss i sociala medier

Spana in vad som händer i butiken i våra sociala medier. Följ oss på Facebook och Instagram. Vi säljer också varor på Blocket.

Vanliga öppettider Bruksbutik

Måndag

Stängt

Tisdag

12.00-18.00

Onsdag

Stängt

Torsdag

10.00-16.00

Fredag

Stängt

Lördag

Öppet 1:a helgfria lördagen varje månad kl. 10.00-16.00.

Söndag

Stängt


Varje år återvinns och förbränns tonvis med produkter och material. En stor del är sådant som kan återbrukas istället. Bland avfallet finns växter och trädgårdsinredning som kan leva vidare hemma hos någon annan. Kanske i din trädgård eller balkong? Det finns också mycket byggmaterial som stenar, trä, beslag, dörrar och fönster.

På Återbruket Kikås ser vi till att produkter och material inom bygg och trädgård kommer till användning igen. Ett smart och cirkulärt sätt att ta hand om resurser!

Det kan du köpa i Bruksbutiken

Bruksbutiken är en del av Återbruket Kikås. Här säljer vi olika produkter och material inom bygg och trädgård. En del saker säljer vi som de är och en del förbättras i vår verkstad eller genom samarbete med externa aktörer.

Trädgårdsväxter säljer vi i regel för 10, 20, 30 eller 50 kronor beroende på storlek och kvalitet. Större växter och finare krukor kostar mer. En del produkter som plastkrukor, skruvar, muttrar och beslag säljs kilopris. Trädgårdsmöbler, skinnförkläden, fågelholkar, verktygslådor och örtkorgar säljs styckpris.

Alla våra produkter och material säljs i befintligt skick.

Betalning

Bruksbutiken är en kontantfri butik. Du kan betala med Visa, Mastercard eller Swish. Vi har 10 dagars öppet köp mot uppvisande av kvitto.

Hitta hit och parkering

Bruksbutiken finns i den nya byggnaden som vi kallar för A. Följ skyltarna så hittar du parkeringen på vänstersida när du kört förbi infarten för personbilar. Det kostar inget att parkera hos oss och det finns kundvagnar att bära större och tyngre produkter i. Det finns också en uppmärkt parkeringsplats för rörelsehindrade.

Åker du kollektivt? Busslinjen 751 åker från Mölndals innerstad till Skyttegatan. Tar du Lila Express hoppar du av vid hållplats Kikås på Pixbovägen.

Planerad gång- och cykelväg

Flera kunder önskar kunna gå eller cykla till Återbruket Kikås. Det går att göra det idag men det finns ingen separerad gång- och cykelväg. Vår förhoppning är att kunna anlägga en gång- och cykelväg och cykelparkering under 2023.

Kontakt

Bruksbutiken
Återbruket Kikås
Kikåsleden 5
0721-64 87 81 gärna SMS
Följ Återbruket Kikås på Facebook och på Instagram
Bruksbutikens öppettider

Dela på:

Senast uppdaterad