Hitta bostad

Här i Mölndal finns en stor bredd och variation vad gäller olika boendeformer och boendemiljöer. Du kan hitta allt från ett lugnt hem på landsbygden till ett centralt boende med nära till allt.

Tätortsanalys Lindome

Hyra boende i Mölndal

Om du vill hyra en lägenhet krävs det att du aktivt söker boende och kontaktar olika hyresvärdar. Det finns ingen kommunal bostadsförmedling i Mölndal. Två hyresvärdar tillhör allmännyttan:

Mölndalsbostäder annonserar ut lediga lägenheter på Boplats Göteborg medan Förbo har en egen kö dit du anmäler dig via företagets webbplats. Via Boplats Göteborg förmedlas såväl bostäder i Mölndal som bostäder i andra kommuner i Göteborgsområdet.

Det finns fler fastighetsbolag som hyr ut bostäder i Mölndal. Du hittar dem exempelvis genom att söka på ”hitta bostad Mölndal" eller "hyresvärd Mölndal" i en sökmotor på internet. Det finns även fler bostadsförmedlingar, även dessa kan du hitta till exempel genom att söka på webben.

Köpa bostad i Mölndal

Om du har en stabil inkomst och ordnad ekonomi kan det vara ett alternativ att köpa en bostad. Kontakta i så fall en bank för att få veta hur mycket du skulle kunna få låna till ett bostadsköp.

Det finns bostadssajter och mäklare på webben där du kan söka efter objekt som är till salu, sök exempelvis på ”köpa bostad Mölndal”. Du kan också ta direktkontakt med en mäklare för att få mer information och ställa frågor.

Kontakt

Kontaktcenter Mölndal
Mölndals stadshus
Göteborgsvägen 11-17
431 82 Mölndal
031-315 10 00
kontakt@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad