Områdesarbete i Balltorp

Områdesarbete i Balltorp arbetar för att öka tryggheten, trivseln och delaktigheten för alla er som bor i Balltorp.

Vad tycker du?

Vad får dig att trivas och känna dig trygg i Balltorp? Vad är det bästa med området? Är det grannarna, skolan, affären, naturen, kollektivtrafiken, gårdarna eller något annat du vill lyfta fram? Vad saknar du i området och vad vill du vara med och göra bättre?

Tveka inte att höra av dig med frågor eller synpunkter. Du kanske även har idéer på vad du vill göra i området. Genom att få veta vad just du tycker kan vi tillsammans utveckla och förbättra bostadsområdet.

Vilka är vi?

Områdesarbete består av två samordnare som delar på en tjänst och arbetet utgår från Balltorpsgården. Våra samordnare heter Vibeke Ekström och Josefine Nilsson.

Ett treårigt samverkansavtal har tecknats med bostadsföretaget Förbo.

Vill du samarbeta?

Bor du i Balltorp eller representerar ett bostadsföretag, bostadsrättsförening, samfällighet, kommunal förvaltning, förening, organisation eller annan lokal aktör? Ni är alla välkomna att delta i samarbetet inom Områdesarbete Balltorp. Tillsammans kan vi arbeta för ett ännu trivsammare och tryggare Balltorp. Du eller din organisation kanske vill vara med i en samverkansgrupp? Kontakta någon av samordnarna så berättar vi mer!

Möte 14 september

I våras skapades en lägesbild av Balltorp. Nu är det dags att gå vidare till nästa steg. Men vad är viktigast att göra och hur ska det gå till? Allas tankar och idéer behövs!

Delta i det digitala mötet den 14 september kl. 13.30-15.30 eller 18.00-20.00.
Välj den tid som passar dig bäst. Anmäl dig här

Tillsammans utvecklar vi Balltorp!

 

 

Kontakt

Vibeke Ekström
Samordnare områdesarbete Balltorp
Kultur- och fritidsförvaltningen
031-315 13 46
vibeke.ekstrom@molndal.se

Josefine Nilsson
Samordnare områdesarbete Balltorp
Kultur- och fritidsförvaltningen
0766-98 66 15
josefine.nilsson@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad