Områdesarbete Bifrost

Områdesarbete i Bifrost arbetar för att öka tryggheten, trivseln och delaktigheten för alla er som bor i Bifrost.

Vad tycker du?

Vad får dig att trivas och känna dig trygg i Bifrost? Vad är det bästa med området? Är det grannarna, skolan, affären, naturen, kollektiv­trafiken, gårdarna eller något annat du vill lyfta fram? Vad saknar du i området och vad vill du vara med att göra bättre?

Tveka inte att höra av dig med frågor eller synpunkter. Du kanske även har idéer på vad du vill göra i området eller tankar om vad de unga kommunutvecklarna kan och borde arbeta med. Genom att få veta vad just du tycker kan vi tillsammans utveckla och förbättra bostadsområdet.

Vilka är vi?

Områdesarbete Mölndal består av en samordnare samt tio unga kommunutvecklare. Tillsammans med Mölndalsbostäder, Hyresgästföreningen, föreningar, trossamfund, studieförbund och boende i området förbättrar vi trivsel, trygghet och delaktighet för dig som bor i Bifrost. Det gör vi bland annat genom att genomföra aktiviteter i vårt område.

Bli gärna vän med oss på Facebook så får du lätt kontakt och uppdaterad information.

Unga kommunutvecklare i Bifrost

Vi har tio anställda unga kommunutvecklare i områdesarbete Bifrost. Alla unga kommunutvecklare kommer från vårt område. Vi arbetar på torsdagskvällar och utgår från vår lokal på Vetekornsgatan 2b. Vi arbetar med olika projekt och arrangemang utifrån behov och önskemål, till exempel cv-hjälpen, läxhjälp, lovaktiviteter och loppis.

Kontakta oss

Vår lokal på Vetekornsgatan 2b (källarlokal ut mot parkeringen) är på grund av coronapandemin stängd för drop-in besökare. Vill du komma i kontakt med oss kontakta samordnaren för områdesarbetet, se kontaktmodul nedan.

Föreningar som vill ha verksamhet som gynnar området på olika sätt kan hyra lokalen. För mer info och bokning av lokalen, kontakta samordnaren.

Kontakt

Vanessa Vogel
Samordnare områdesarbete Bifrost
Kultur- och fritidsförvaltningen
0708-99 18 76
vanessa.vogel@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad