Områdesarbete Lindome

Områdesarbete i Lindome arbetar för att öka tryggheten, trivseln och delaktigheten för alla er som bor i Lindome.

Vad tycker du?

Vad får dig att trivas och känna dig trygg i Lindome? Vad är det bästa med området? Är det grannarna, skolan, affären, naturen, kollektiv­trafiken, gårdarna eller något annat du vill lyfta fram? Vad saknar du i området och vad vill du vara med att göra bättre?

Tveka inte att höra av dig med frågor eller synpunkter. Du kanske även har idéer på vad du vill göra i området eller tankar om vad de unga kommunutvecklarna kan och borde arbeta med. Genom att få veta vad just du tycker kan vi tillsammans utveckla och förbättra bostadsområdet.

Vilka är vi?

Områdesarbete Lindome består av en samordnare samt elva unga kommun­utvecklare. Tillsammans med bland annat Förbo, föreningar, polis, räddningstjänst och boende i Lindome förbättrar vi trivsel, trygghet och delaktighet för dig som bor i Lindome. Det gör vi bland annat genom att genomföra aktiviteter i vårt område.

Följ oss på Facebook så får du lätt kontakt och uppdaterad information

Unga kommunutvecklare i Lindome

Vi har elva anställda unga kommunutvecklare och två handledare i områdesarbete Lindome. Alla unga kommunutvecklare kommer från Lindome. Vi arbetar på torsdagskvällar och utgår från Mötesplats Lindome, Almåsgången 1.

Vi arbetar med olika projekt och arrangemang utifrån behov och önskemål, till exempel Lindomeloppet, språkcafé, läxhjälp, lovaktiviteter, dialogcafé och loppis.

För senaste nytt, följ:

Odling i pallkragar

Odlingsinitiativet i Lindome är en del av områdesarbete. Vi har bland annat en odling i Dotegården. Är du intresserad av att vara med och odla i pallkrage är du välkommen att kontakta samordnaren.

Vill du vara med och påverka?

Vad har du för tankar kring hur vi tillsammans kan göra Lindome bättre? Det är behoven och önskemålen från de boende i Lindome som driver vårt arbete framåt, så tveka inte att höra av dig.

Relaterad information

Kontakt

Therése Hognert
Samordnare områdesarbete Lindome
Kultur- och fritidsförvaltningen
0768-98 45 22
therese.hognert@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad