Samhällsarbete Bifrost

Samhällsarbete Bifrost sker i samverkan mellan Mölndals stad, Mölndalsbostäder, Hyresgästföreningen, föreningar, trossamfund, studieförbund och alla ni som bor i området.

Vad tycker du?

Vad får dig att trivas och känna dig trygg i Bifrost? Vad är det bästa med området? Är det grannarna, skolan, affären, naturen, kollektiv­trafiken, gårdarna eller något annat du vill lyfta fram? Vad saknar du i området och vad vill du vara med att göra bättre?

Tveka inte att höra av dig med frågor, idéer eller synpunkter. Du kanske även har idéer på vad du vill göra i området eller tankar om vad gymnasieungdomarna kan och borde arbeta med. Genom att få veta vad just du tycker kan vi tillsammans utveckla och förbättra bostadsområdet.

Vilka är vi?

Vanessa heter jag som är samordnare och till min hjälp har jag en grupp gymnasie­ungdomar som arbetar några timmar i veckan med uppdraget, som är en ökad känsla av trygghet och trivsel.

Bli gärna vän med oss på Facebook så får du lätt kontakt och uppdaterad information. Sidan heter Vanessa Bifrost. Eller använd kontaktuppgifterna längre ner på denna sida.

Välkommen hit

Lokalen på Vetekornsgatan 2b (källarlokal ut mot parkeringen) är öppen på torsdagar klockan 18.00–20.00. Kom hit, drick en kopp kaffe och prata med oss.

Vi lånar även ut lokalen till föreningar som vill ha verksamhet som gynnar området på olika sätt. För mer info och bokning av lokalen, kontakta Vanessa Vogel (se nedan).

Kontakt

Vanessa Vogel
Samordnare samhällsarbete Bifrost
Kultur- och fritidsförvaltningen
0708-99 18 76
vanessa.vogel@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-02-20 14.54