Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate
Mölndals stads startsida

Samhällsarbete Bifrost

Samhällsarbete Bifrost sker i samverkan mellan Mölndals stad, Mölndalsbostäder, Hyresgästföreningen, föreningar, trossamfund, studieförbund och alla ni som bor i området.

Vad tycker du?

Vad får dig att trivas och känna dig trygg i Bifrost? Vad är det bästa med området? Är det grannarna, skolan, affären, naturen, kollektiv­trafiken, gårdarna eller något annat du vill lyfta fram? Vad saknar du i området och vad vill du vara med att göra bättre?

Tveka inte att höra av dig med frågor, idéer eller synpunkter. Du kanske även har idéer på vad du vill göra i området eller tankar om vad gymnasieungdomarna kan och borde arbeta med. Genom att få veta vad just du tycker kan vi tillsammans utveckla och förbättra bostadsområdet.

Vilka är vi?

Vanessa heter jag som är samordnare och till min hjälp har jag en grupp gymnasie­ungdomar som arbetar några timmar i veckan med uppdraget, som är en ökad känsla av trygghet och trivsel.

Bli gärna vän med oss på Facebook så får du lätt kontakt och uppdaterad information. Sidan heter Vanessa Bifrost. Eller använd kontaktuppgifterna längre ner på denna sida.

Välkommen hit

Lokalen på Vetekornsgatan 2b (källarlokal ut mot parkeringen) är öppen på torsdagar klockan 18.00–20.00. Kom hit, drick en kopp kaffe och prata med oss.

Vi lånar även ut lokalen till föreningar som vill ha verksamhet som gynnar området på olika sätt. För mer info och bokning av lokalen, kontakta Vanessa Vogel (uppgifter i kontaktrutan längre ner på sidan).

Kalas i Bifrostparken, 1 september

Den 1 september, kl. 13.30–17.30, kommer vi att inviga delar av Bifrostparken med ett stort kalas i området. Parken är dels ett resultat av vår Trygghetsvandring 2015 där boende fick uttrycka behov de upplevde i området, dels ett nära samarbete med Västerbergs­skolans elever, elevråd och brukarråd.

Niomannaplanen "Bifrostvallen" står klar, likaså två hundrastgårdar samt en boulebana. Lagom till invigningen tillkommer en hinderbana som kommer att löpa längs med skogen vid Pinnharvsgången. Under hösten tillkommer dessutom lekområde med klätternät, studsmattor, sittplatser, musikanläggning samt grillplats. Ätbara växter, frukt- och bärbuskar ska också planteras.

Mer information om kalaset på denna webbplats och på Facebook.

Kontakt

Vanessa Vogel
Samordnare samhällsarbete Bifrost
Kultur- och fritidsförvaltningen
0708-99 18 76
vanessa.vogel@molndal.se

Vibeke Ekström
Samordnare samhällsarbete Bifrost / Kållered
Kultur- och fritidsförvaltningen
0704-67 71 33
vibeke.ekstrom@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2018-08-08 11.32