Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Mölndals stads startsida

Samhällsarbete Lindome

Samhällsarbete Lindome sker i samverkan mellan Mölndals stad, Förbo, Lindome centrumfastigheter AB, Hyresgästföreningen, föreningar, studieförbund, Lindome församling, polis, räddningstjänst och boende i Lindome. Uppdraget för oss är att genom samverkan öka trygghet, trivsel och delaktighet i Lindome.

Lindomeprojektet

Lindomeprojektet är en del av samhällsarbete Lindome och består av tio anställda ungdomar från Lindome samt två handledare. Vi ses på torsdagskvällar på Mötesplats Lindome, Almåsgången 1. Vi arbetar med olika projekt och arrangemang, till exempel Lindomeloppet, språkcafé, läxhjälp, lovaktiviteter, dialogcafé och loppis.

För senaste nytt, följ oss på:

Språkcafé

Under våren 2018 är alla välkomna till språkcafé på Mötesplats Lindome, Almåsgången 1. Språkcaféet är ett tillfälle att mötas och prata lätt svenska över en fika, som vi bjuder på.

Caféet arrangeras varje torsdag klockan 17.30–19.00 från 1 februari till 3 maj (stängt 15 februari och 5 april). Välkommen!

Odling i pallkragar

Odlingsinitiativet i Lindome är ett annat exempel på samhällsarbete. Vi har startat odlingar i pallkragar på olika platser runt om i Lindome.

Vill du vara med och påverka?

Har du idéer på vad du vill göra i ditt område? Tankar om hur vi tillsammans kan göra Lindome bättre? Det är de boendes behov och önskemål som driver oss, så tveka inte att höra av dig. Kontaktuppgifter hittar du här nedanför.

Relaterad information

Kontakt

Therése Hognert
Samordnare samhällsarbete Lindome
Kultur- och fritidsförvaltningen
0768-98 45 22
therese.hognert@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2018-02-20 09.42