Samhällsarbete Lindome

Samhällsarbete Lindome arbetar för att öka tryggheten, trivseln och delaktigheten för de boende i Lindome. Samhällsarbetet sker i samverkan mellan bland annat Mölndals stad, Förbo, Lindome centrumfastigheter AB, föreningar, polis, räddningstjänst och boende i Lindome.

Lindomeprojektet

Lindomeprojektet är en del av samhällsarbete Lindome och består av tio anställda ungdomar från Lindome samt två handledare. Vi arbetar på torsdagskvällar och utgår från Mötesplats Lindome, Almåsgången 1. Vi arbetar med olika projekt och arrangemang utifrån behov och önskemål, till exempel Lindomeloppet, språkcafé, läxhjälp, lovaktiviteter, dialogcafé och loppis.

För senaste nytt, följ oss på:

Lindomeloppet

Sista lördagen i maj är det traditionsenligt dags för årets Lindomelopp. Utställare, besökare och löpare hälsas varmt välkomna till Lindome centrum. Parken i Lindome centrum fylls med aktiviteter, föreningar, företag och verksamheter som vill visa upp vad dem gör. Under dagen finns flera olika lopp som är kostnadsfria att delta i.

Om du vill vara med som utställare under denna dag skicka ett mejl till lindomeprojektet@molndal.se

Odling i pallkragar

Odlingsinitiativet i Lindome är en del av samhällsarbete. Vi har bland annat en odling i Dotegården. Är du intresserad av att vara med och odla i pallkrage är du välkommen att kontakta samordnaren.

Vill du vara med och påverka?

Har du idéer på vad du vill göra i ditt område? Tankar om hur vi tillsammans kan göra Lindome bättre? Det är behoven och önskemålen från de boende i Lindome som driver vårt arbete framåt, så tveka inte att höra av dig.

Relaterad information

Kontakt

Therése Hognert
Samordnare samhällsarbete Lindome
Kultur- och fritidsförvaltningen
0768-98 45 22
therese.hognert@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-06-09 12.41