Lyssna på kommun­fullmäktige

Kommunfullmäktiges möten är öppna för allmänheten. Du är välkommen att komma och lyssna på debatterna och besluten. Har du inte möjlighet att delta fysiskt kan du alltid lyssna på mötena via webbradio, direkt eller i efterhand.

Öppna sammanträden

Allmänheten är välkommen att besöka kommunfullmäktiges sammanträden. Som regel äger de rum på onsdag var femte vecka i stadshuset, med start kl 18. Inga sammanträden under juli och augusti.

Lyssna direkt

Kommunfullmäktiges sammanträden direktsänds via webbradio. Webbradiosändningen startar samma tid som mötet, under övrig tid visas bara en blank skärm.

Lyssna i efterhand

Kommunfullmäktiges webbradiosändning publiceras på hemsidan normalt dagen efter sammanträdet. Varje sammanträde har en tydlig uppdelning per ärende. Du kan enkelt se och välja det ärende som du vill lyssna på.

På grund av tekniska problem finns tyvärr ingen ljudupptagning att lyssna på i efterhand efter sammanträdet den 22 april. Vi beklagar detta och hänvisar dig att ta del av protokollet när det är justerat.

Om sändningen inte startar

Om sändningarna inte startar automatiskt när du klickat på länken "Lyssna live" eller "Lyssna i efterhand" så behöver du kanske uppgradera Windows media player.

Program, rekommendation

För att se filmen i andra webbläsare krävs i vissa fall särskilda insticksfiler (plug-ins) som exempelvis:

Om du har en Mac finns det en hel del tips. Flip4Mac är ett plugin för att spela upp Windows Media i QuickTime.

Systemkrav, rekommendation

  • Bredbandsuppkoppling med minst 1 Mbit/s
  • Processor: Minst PIII 733 MHz
  • Internminne: Minst 128 MB RAM
  • Grafikkort: Minst 16 MB

Dela på:

Senast uppdaterad