Funktionsstöds hälsofestival

Den 20 september är det åter dags för Funktionsstöds hälsofestival – en festival som vänder sig till personer med insatser från funktionsstödsområdet. Festivalen ska inspirera till mer rörelse i vardagen, måltider för bättre hälsa samt social delaktighet.

Person håller i badmintonrack med boll

Rörelse, måltider för bättre hälsa och social delaktighet

Under hälsofestivalen kommer det finnas möjlighet att testa på fysiska och sociala aktiviteter och även öka kunskapen kring vad man kan göra för att få in mer rörelse och hälsofrämjande aktiviteter i vardagen. Det kan vara allt från att prova på dragkamp, dans, laga hälsosamma måltider, till att testa ett smart digitalt hjälpmedel. Det kommer också vara möjligt att besöka teknikbussen som visar upp digitala hjälpmedel och även uppmuntrar till rörelse och hälsofrämjande aktiviteter.

Aktiviteter på flera platser

Nytt för i år är att aktiviteterna kommer att finnas på flera olika ställen runt om i Funktionsstöds verksamheter, både under själva hälsofestivaldagen samt även under veckan (v. 38), så att alla personer med insatser från Funktionsstödsområdet får möjlighet att delta. Festivalen avslutas gemensamt under eftermiddagen i stadsparken med dans och prisutdelningar.

Hälsofestivalen anordnas av Mölndals stads funktionsstöd.

Vill din förening eller företag vara med och bidra?

Om du är aktiv i en förening eller har ett företag som vill vara med att bidra till aktiviteter är du varmt välkommen att kontakta oss.

Kontakta Liza Albin, verksamhetsutvecklare funktionsstöd.

Det kan handla om att erbjuda möjlighet att testa på en fysisk eller social aktivitet i er förening och föreningslokal eller någon varför inte en digital aktivitet där personer med insatser från Funktionsstödområdet får möjlighet att delta i en digital aktivitet som ni anordnar.

Tillsammans inspirerar vi till en hälsosam och aktiv livsstil för alla!

 


Kontakt

Öppettider
måndag 8.00-16.30
tisdag     8.00-16.30
onsdag   8.00-16.30
torsdag  8.00-18.00
fredag    8.00-16.30

Dela på:

Senast uppdaterad