Nätverkslaget firar 10 år

Nätverkslaget i Mölndal har funnits i 10 år. Vi vill både fira detta och passa på att berätta mer om nätverksarbete för dig som är nyfiken! Därför bjuder vi in dig som jobbar i Mölndal inom exempelvis vård, skola, fritidsverksamhet, eller socialtjänst till vårt 10-års-event den 13 oktober. Välkommen att anmäla dig!

Nätverkslaget.

Vi är nätverkslaget! Kristina, Pär, Sara, Victoria, Kjell, Stina, Jan, Katarina och Jessica. Vi jobbar på olika enheter inom social- och arbetsmarknadsförvaltningen – öppenvården barn och familj, säkerhetsteamet (barn och unga), och enheten för planering och uppföljning.

 

I ett decennium har vi jobbat med individen i centrum och med att stärka det naturliga nätverket. Det vill vi uppmärksamma och fira med dig!

När nätverkslaget i Mölndals stad firar 10 år passar vi på att ordna en inspirerande dag för dig som samarbetar med oss, och för dig som är nyfiken och som kanske kommer att samarbeta med oss framöver. Eventet äger rum fredagen den 13 oktober i centrala Mölndal.

Vi kommer bland annat att genomföra en inspirerande övning där vi tittar på värdet av samverkan ur olika perspektiv för att sedan avsluta med gemensam reflektion. Övningen leds av Claes Johansson som är terapeut, handledare och utbildare inom nätverksmetoden. Han är även medförfattare till ”Nätverksboken – mötets möjligheter” – här kan du läsa ett smakprov.

Nätverkslaget 10 år – fira med oss den 13 oktober!

NÄR? Fredag 13 oktober 2023, kl 10-14.30. Om du inte har möjlighet att delta på förmiddagen, är du varmt välkommen att enbart delta vid eftermiddagens mingel.

PROGRAM

  • Kl 10-12: Förmiddagsdelen med workshop. Claes Johansson håller i en övning/workshop om värdet av samverkan.

  • Kl 12-13: LUNCHPAUS. (Obs, var och en ordnar lunch själv. Lokalen där vi befinner oss ligger väldigt centralt i Mölndal och det finns ett stort utbud av lunchrestauranger i närheten. Du kan givetvis också ta med egen lunch.)

  • Kl 13-14.30: Eftermiddagsdelen med mingel, fika, och någon form av underhållning.

VAR? Möllan vid stadshusplan i centrala Mölndal. Adress: Göteborgsvägen 19.

FÖR VEM? För dig som jobbar i Mölndal inom exempelvis kommunal verksamhet eller inom den regionala sjukvården, och som i ditt uppdrag möter enskilda som befinner sig i komplexa situationer där personens nätverk behöver aktiveras.

Anmälan

Anmäl dig via mejl senast 22 september och uppge ditt namn, organisation/arbetsplats och yrkesroll:

Observera att antalet platser kommer att vara begränsat, "först-till-kvarn" kommer att gälla.

Om nätverksarbete

Nätverkets betydelse är välkänd sedan länge.

Inom socialt arbete vet vi att en persons nätverk kan vara en värdefull resurs, som ibland till och med spelar en avgörande roll, när vi ska jobba för förändring och förbättring i en svår situation.

Du som i din professionella roll möter enskilda som befinner sig i komplexa situationer, kan vända dig till nätverkslaget för att få hjälp med att organisera och genomföra nätverksmöten och SIP-möten (SIP står för samordnad individuell plan).

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad