Praktisk information till förtroendevalda

Information om arvode och ersättning, kontaktuppgifter, passerkort och hur du avsäger dig uppdraget som förtroendevald.

Arvode och ersättning

För dina uppdrag som förtroendevald har du rätt till arvode. Du kan också få ersättning för förlorad arbetsinkomst och uppkommen kostnad för barntillsyn.

Du ska meddela vilket konto du vill ha ditt sammanträdesarvode insatt på. Det gör du på Swedbanks sida för kontoregister. Om du inte har BankID kan du få hjälp på närmaste Swedbank-kontor. Din specifikation över dina utbetalade arvoden når du via www.swedbank.se/edokument.

Dina kontaktuppgifter

Vi behöver din adress, e-postadress, mobilnummer och personnummer för att du ska få handlingar till sammanträden och arvode.

När du valts till ett uppdrag ska du skicka in i dina kontaktuppgifter via ett formulär och ge ditt samtycke för visning av dina kontaktuppgifter.

Kontakta din nämndsekreterare om dina kontaktuppgifter ändras.

Passerkort

Du behöver ett passerkort för att komma in i vissa av stadens sammanträdeslokaler. Var vänlig och boka tid för fotografering genom att kontakta stadshusservice i stadshuset på telefon 031–315 14 18.

Avsägelse av uppdrag som förtroendevald

Om du vill avsluta ett förtroendeuppdrag ska du lämna in en avsägelse som anger vilket eller vilka uppdrag som ska avslutas. Avsägelsen kan skickas via e-post till kommunstyrelsens administratör eller registrator, stad@molndal.se

Om du lämnar alla uppdrag som förtroendevald, ansvarar du för att återlämna eventuella arbetsredskap och passerkort som du har fått låna av staden. De ska lämnas till din nämndsekreterare.

Kontakt

Stadshusets öppettider
måndag 8.00-16.30
tisdag     8.00-16.30
onsdag   8.00-16.30
torsdag  8.00-18.00
fredag    8.00-16.00

Dela på:

Senast uppdaterad