Logotyp

Mölndals stads logotyp är uppbyggd av vårt stadsvapen och med text Mölndals stad. Ett nytt stadsvapen beslutades av kommunfullmäktige 2016-10-19.

I riktlinjer för stadens visuella identitetPDF kan du läsa hur vi använder logotypen, till exempel var den ska placeras i förhållande till annan text, bilder och liknande och vilka frizoner som ska finnas runt logotypen.

Logotypen finns i olika filformat beroende på användningsområde. Den kan hämtas här nedan och sparas i egen tillfällig mapp.

• Högerklicka på önskad logga
  • Välj Spara mål som

Office och webb

Logotyp för Office-dokument, till exempel Word, PowerPoint och andra program som finns i Officepaketet.

För tryck

Logotyp som används för trycksaker.

Har du frågor om vår logotyp?

Är du osäker på om och hur du får använda vår logotyp eller har du sett att vår logotyp används felaktigt eller i fel sammanhang?

Kontakta gärna oss på kommunikationsenheten så hjälper vi dig att besvara dina frågor.

Sonja Skäär
Kommunikations- och kanslienheten