Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate
Mölndals stads startsida

Träffpunkten Café Möllan

Till Träffpunkten Café Möllan kan du som senior komma för att träffa gamla och nya vänner, ägna dig åt dina intressen och hitta på saker tillsammans med andra.

Aktiviteter för alla smaker

Träffpunkten erbjuder aktiviteter varje vardag. Under veckan finns arrangerade aktiviteter som bland annat sittgympa, yoga och stationsträning. Men man kan också komma hit spontant för att träffa folk, spela kort eller lösa korsord tillsammans. Ibland arrangerar Träffpunkten kulturella evenemang, såsom musikunderhållning och föreläsningar.

Du som inte varit på Träffpunkten innan är välkommen att höra av dig till oss så visar vi dig runt och berättar mer. Kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan.

Utveckla dina intressen

På Träffpunkten finns ett antal grupper för den som är intresserad av till exempel hantverk eller vill lära sig nya språk. Vi hjälper till att starta upp nya grupper utifrån engagemang och önskemål från Träffpunktens besökare.

Du som besökare är alltid välkommen att komma med nya förslag och idéer. Träffpunkterna bygger till stor del på besökarnas engagemang och dina förslag är betydelsefulla. 

Café Möllan

Café Möllan finns på entréplan och serverar fika och goda smörgåsar alla vardagar. Hit är du alltid välkommen oavsett om du kommer själv eller tillsammans med någon. Vissa tider har vi gemensam fika då även personal är med.

Program

Träffpunkten erbjuder varierade aktiviteter varje vardag. De flesta är gratis och du behöver inte anmäla dig. Titta i programbladet för att hitta en aktivitet som passar dig. Information finner du även på anslagstavlorna på träffpunkten, i evenemangskalendern på hemsidan och i Mölndals-Posten.

Har du närmare till Kållered eller Lindome? Vi har Träffpunkter där också! Se programmen för Träffpunkten Kållered och Träffpunkten Lindome.

Hitta hit

Träffpunkten Café Möllan ligger i entréplanet i Kulturhuset Möllan på Göteborgsvägen 19. Här finns Café Möllan, Träffpunktens grupprum och samtalsrum samt kontor. I caféet finns hörslinga.

Åker du kollektivt så är närmaste hållplats Mölndals innerstad/Mölndals station. Flexlinjen stannar precis utanför Kulturhuset Möllan på hållplats 4150.

Kontakt

Träffpunkten Café Möllan
Kulturhuset Möllan
Göteborgsvägen 19–21
031–315 20 50

Öppettider
måndag–torsdag kl. 9.30–16
fredag  kl. 9.30–14.30

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-01-28 16.04