Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate
Mölndals stads startsida

Träffpunkten Café Möllan

Till Träffpunkten Café Möllan kan du som senior komma för att träffa gamla och nya vänner, ägna dig åt dina intressen och hitta på saker tillsammans med andra.

Träffpunkten ligger i Kulturhuset Möllan i lokalerna Kvarnkammaren och Träffhallen på plan två, hiss finns. Café Möllan finns på entréplan och serverar goda smörgåsar, fika, kaffe och te alla vardagar. I caféet finns hörslinga.

Program

Träffpunkten erbjuder varierade aktiviteter varje vardag, de är flesta är gratis och du behöver inte anmäla dig. Gillar du att röra på dig eller tycker du om att samtala, titta i programbladet för att hitta en aktivitet som passar dig.

Träffpunkten arrangerar kulturella evenemang i form av sång, musik och föreläsningar allt efter önskemål. Information om dessa finner du även på anslagstavlorna på träffpunkten, evenemangskalendern på hemsidan, Mölndals-Posten samt i vårt program.

Du som besökare är alltid välkommen att komma med nya förslag och idéer. Träffpunkterna bygger till stor del på besökarnas engagemang och frivillighet därför är dina förslag betydelsefulla.

Hitta hit

Träffpunkten ligger i Kulturhuset Möllan, på Göteborgsvägen 19. Till Träffpunktens lokaler på plan två kan du ta hissen eller trapporna.

Åker du kollektivt så tar spårvagn 4 eller 2 dig till Mölndals centrum och närmsta busshållplats är Flexlinjens mötesplats 4150. Åker du kollektivt så är närmsta hållplats Mölndals Centrum eller Mölndals station. Ring oss gärna så tar vi emot dig och visar dig runt, telefonnummer finns under kontakt.

Kontakt

Träffpunkten Café Möllan
Kulturhuset Möllan
Göteborgsvägen 19–21
031–315 20 50
Karta

Öppettider
måndag – torsdag kl. 9.30–16
fredag kl. 9.30–14.30

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2018-09-12 08.33