Träffpunkten Centrum

Träffpunkterna har öppet med aktiviteter utomhus och i mindre grupper inomhus.

Träffpunkterna

Till träffpunkterna kan du som senior komma för att träffa gamla och nya vänner, ägna dig åt dina intressen och hitta på saker tillsammans med andra.

Entré Café Möllan

Träffpunktens sommarcafé i stadsparken

Träffpunktens sommarcafé har öppet vardagar i september.

Program

Träffpunkten erbjuder varierade aktiviteter varje vardag. De flesta är gratis och på grund av pandemin tar vi anmälningar till alla inomhusaktiviteter. Utbudet är begränsat i höst och fler aktiviteter sker utomhus. Titta i programmet för att hitta en aktivitet som passar dig. Information finner du även i Mölndals-Posten.

Utveckla dina intressen

Träffpunkterna bygger till stor del på besökarnas engagemang och dina förslag är betydelsefulla. Vi hjälper till att starta upp nya grupper utifrån engagemang och önskemål och du är alltid välkommen att komma med nya förslag och idéer.

Du som inte varit på Träffpunkten innan är välkommen att höra av dig till oss så visar vi dig runt och berättar mer.

Café Möllan

Café Möllan är Träffpunkten centrums café och finns på entréplan. Här serveras fika och goda smörgåsar alla vardagar. Hit är du alltid välkommen oavsett om du kommer själv eller tillsammans med någon. Café Möllan är också en daglig verksamhet. I höst används cafélokalen till träffpunktens grupper vissa förmiddagar.

Café Möllans Öppettider i september

måndag och onsdag kl.13.00-15.00
tisdag och torsdag 9.30-15.00

Hitta hit

Träffpunkten Centrum ligger i entréplanet i Kulturhuset Möllan på Göteborgsvägen 19. Här finns Café Möllan, Träffpunktens grupprum och samtalsrum samt kontor.
I caféet finns hörslinga.

Åker du kollektivt så är närmaste hållplats Mölndals innerstad / Mölndals station. Flexlinjen stannar precis utanför Kulturhuset Möllan på hållplats 4150.

Kontakt

Vård- och omsorgsförvaltningen
Göteborgsvägen 11-17
Post: Göteborgsvägen 7, 431 82 Mölndal
031-315 10 00 kontaktcenter
031-315 27 49 fax
kontakt@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-09-11 11.49