Träffpunkten Centrum

Träffpunkterna har stängt ordinarie verksamhet tills vidare men erbjuder aktiviteter i mindre grupper utomhus under sommaren. Förändringar meddelas här på sidan.

Träffpunkterna

Till träffpunkterna kan du som senior komma för att träffa gamla och nya vänner, ägna dig åt dina intressen och hitta på saker tillsammans med andra.

Entré Café Möllan

Träffpunktens sommarcafé i stadsparken

Träffpunktens sommarcafé har öppet alla dagar i veckan under sommaren.

Program

Träffpunkten erbjuder varierade aktiviteter varje vardag. De flesta är gratis och du behöver inte anmäla dig. Titta i programmet för att hitta en aktivitet som passar dig. Information finner du även i evenemangskalendern på hemsidan och i Mölndals-Posten

Utveckla dina intressen

Träffpunkterna bygger till stor del på besökarnas engagemang och dina förslag är betydelsefulla. Vi hjälper till att starta upp nya grupper utifrån engagemang och önskemål och du är alltid välkommen att komma med nya förslag och idéer.
Du som inte varit på Träffpunkten innan är välkommen att höra av dig till oss så visar vi dig runt och berättar mer.

Café Möllan

Café Möllan har stängt tillsvidare. Café Möllan är Träffpunkten centrums café och finns på entréplan. Här serveras fika och goda smörgåsar alla vardagar. Hit är du alltid välkommen oavsett om du kommer själv eller tillsammans med någon. Café Möllan är också en daglig verksamhet.

Hitta hit

Träffpunkten Centrum ligger i entréplanet i Kulturhuset Möllan på Göteborgsvägen 19. Här finns Café Möllan, Träffpunktens grupprum och samtalsrum samt kontor.
I caféet finns hörslinga.

Åker du kollektivt så är närmaste hållplats Mölndals innerstad / Mölndals station. Flexlinjen stannar precis utanför Kulturhuset Möllan på hållplats 4150.

Kontakt

Träffpunkten Centrum
Kulturhuset Möllan
Göteborgsvägen 19–21
031–315 20 50

Öppettider
måndag–torsdag kl. 9.30–16
fredag  kl. 9.30–14.30

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-06-22 12.52