Träffpunkten Kållered

Träffpunkterna har stängt ordinarie verksamhet tills vidare men erbjuder aktiviteter i mindre grupper utomhus.

Vid förändring meddelas detta här på hemsidan och via Facebook.

Träffpunkterna

Träffpunkten är platsen för dig som är senior och vill träffa andra, ta en fika, delta i aktiviteter eller bara slå dig ner en stund. Engagera dig, lär nytt eller dela med dig av dina kunskaper.

Program

Träffpunkten Kållered erbjuder ett varierat utbud av aktiviteter som gympa, gemensam kaffestund, teatergrupp, hantverk med mera.

Du kan spela biljard och andra sällskapsspel, tillgång till dator med internet finns. De flesta aktiviteterna kräver ingen föranmälan och kostar inget.


Har du närmare till Mölndals centrum eller till Lindome? Vi har träffpunkter där också! Se programmen för Träffpunkten Centrum och Träffpunkten Lindome.

Vad vill du göra?

Dina förslag är betydelsefulla. Du som besökare är alltid välkommen att komma med synpunkter, nya förslag och idéer. Träffpunkterna bygger till stor del på besökarnas engagemang och frivillighet.

Hitta hit

Träffpunkten Kållered har ljusa, trevliga lokaler i entréplan på Brattåsgårdens äldreboende, nära centrum och kollektivtrafik. Du kommer hit med buss 761, 763 eller pendeltåg. Närmaste hållplats är Brattåsskolan.

Du som inte har varit på träffpunkten innan, hör av dig till oss, så visar vi runt och berättar mer.

Kontakt

Träffpunkten Kållered
Brattåsgården
Streteredsvägen 5
031–315 28 17

Öppettider
Gäller alla vardagar, såvida inget annat anges i programmet.
måndag kl. 10-15
onsdag kl. 10-13
fredag kl. 10-13
Alla röda dagar har vi stängt.

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-06-15 13.39