Träffpunkten Kållered

Träffpunkterna i Mölndal och Café Möllan pausar ordinarie aktiviteter tills vidare på grund av den ökade smittspridningen

Träffpunkterna fortsätter att pausa ordinarie aktiviteter men personal finns på telefon för frågor eller en pratstund. Telefon Träffpunkten Kållered 031-315 28 17.

Träffpunkterna

Träffpunkten är platsen för dig som är senior och vill träffa andra, ta en fika, delta i aktiviteter eller bara slå dig ner en stund. Engagera dig, lär nytt eller dela med dig av dina kunskaper.

Program

Träffpunkterna arbetar för att kunna erbjuda webaktiviteter av olika slag då vi inte kan ses fysiskt. Dessa kommer att ligga under Program Träffpunkten Centrum.

För att det skall gå lättare att hålla koll på nyheter från oss har Träffpunkterna en ny gemensam Facebooksida, Träffpunkterna i Mölndals Stad och Café Möllan. Om du Gillar sidan får du uppdateringar med vad som är på gång men även gymppass och annat.

Vad vill du göra?

Dina förslag är betydelsefulla. Du som besökare är alltid välkommen att komma med synpunkter, nya förslag och idéer. Träffpunkterna bygger till stor del på besökarnas engagemang och frivillighet.

Hitta hit

Träffpunkten Kållered har ljusa, trevliga lokaler i entréplan på Brattåsgårdens äldreboende, nära centrum och kollektivtrafik. Du kommer hit med buss 761, 763 eller pendeltåg. Närmaste hållplats är Brattåsskolan.

Du som inte har varit på träffpunkten innan, hör av dig till oss, så visar vi runt och berättar mer.

Kontakt

Vård- och omsorgsförvaltningen
Göteborgsvägen 11-17
Post: Göteborgsvägen 7, 431 82 Mölndal
031-315 10 00 kontaktcenter
031-315 27 49 fax
kontakt@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad