Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Mölndals stads startsida

Träffpunkten på Mötesplats Lindome

Träffpunkterna har stängt tills vidare

Träffpunkterna i Mölndals Stad har stängt sina aktiviteter tills vidare. Det gäller alla grupper i alla lokaler, för att förhindra smittspridning av Covid-19. Vid förändring meddelas detta här på hemsidan och via facebook.


Träffpunkterna

Träffpunkten är platsen för dig som vill träffa andra, fika, hitta på roliga aktiviteter eller bara sitta ner en stund. Engagera dig, lär nytt eller dela med dig av dina kunskaper.

Program

Träffpunkten Lindome erbjuder varierade aktiviteter, titta i våra program nedan.


Har du närmare till Mölndals centrum eller Kållered? Vi har träffpunkter där också! Se programmen för Träffpunkten Café Möllan och Träffpunkten Kållered.

Vad vill du göra?

Dina förslag är betydelsefulla. Du som besökare är alltid välkommen att komma med nya förslag och idéer. Träffpunkterna bygger till stor del på besökarnas engagemang och frivillighet därför är dina förslag betydelsefulla.

Hitta hit

Träffpunkten ligger i Lindome centrum i byggnaden mittemot ICA. Vi håller till på andra våningen med ingång mot den stora parkeringen. Kommer du med kollektivtrafik så är närmaste hållplats Lindome centrum. Busslinjer som går dit är 761 och 760.

Kontakt

Träffpunkten på Mötesplats Lindome
Almåsgången 1
031–315 26 43
traffpunkt.lindome@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-03-24 09.52