Träffpunkten centrum och Café Möllan

Träffpunkten centrum och Café Möllan finns på bottenplan i Kulturhuset Möllan. I programmet hittar du allt från gympa till samtalsgrupper och digitalt stöd, men det går också bra att bara slå sig ner en stund med en kopp kaffe.

Träffpunkterna har program med aktiviteter i höst. Hör av dig till din träffpunkt för mer information om vad som är i gång just nu.

seniorfika

Om Träffpunkten

Träffpunkten är platsen för dig som vill delta i en aktivitet eller bara vill stanna till på en kopp kaffe. Träffpunkterna bygger till stor del på besökarnas engagemang och dina förslag är betydelsefulla. Vi hjälper till att starta upp nya grupper utifrån önskemål och du är alltid välkommen med nya förslag och idéer. Har du inte varit på träffpunkten innan, hör av dig till oss, så visar vi runt och berättar mer.

Program

Flera av aktiviteterna som erbjuds finns under Program för träffpunkterna.
Många av programpunkterna har sin plats i Café Möllan men vi har även grupper på Aktiviteten, i Bifrost, Åby, Krokslätt och snart även i Balltorp.

För att det skall gå lättare att hålla koll på nyheter från oss har Träffpunkterna en gemensam Facebooksida, Senior i Mölndal. Om du Gillar sidan får du uppdateringar med vad som är på gång!

Träffpunktens sommarcafé i stadsparken

Under den varma delen av året driver träffpunkten i centrum ett café i Stadsparken. Träffpunktens Sommarcafé håller nu stängt.

Café Möllan

Café Möllan är Träffpunkten centrums café. Här serveras fika och goda smörgåsar alla vardagar. Hit är du alltid välkommen oavsett om du kommer själv eller tillsammans med någon. Café Möllan är också en daglig verksamhet.

Café Möllans öppettider

måndag - onsdag kl. 9.30 - 15.00
torsdag 9.30 - 16.00
fredag 12.45 - 14.30
Telefon till caféet 031-315 27 60

Hitta hit

Träffpunkten centrum ligger i entréplanet i Kulturhuset Möllan på Göteborgsvägen 19. Här finns Café Möllan, Träffpunktens grupprum och samtalsrum och kontor.
I caféet finns hörslinga.

Åker du kollektivt så är närmaste hållplats Mölndals innerstad / Mölndals station. Flexlinjen stannar precis utanför Kulturhuset Möllan på hållplats 4150.

Kontakt

Vård- och omsorgsförvaltningen
Göteborgsvägen 11-17
Post: Göteborgsvägen 7, 431 82 Mölndal
031-315 10 00 kontaktcenter
031-315 27 49 fax
kontakt@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad