Träffpunkten centrum och Café Möllan

Träffpunkten centrum och Café Möllan finns på bottenplan i Kulturhuset Möllan. I programmet hittar du allt från gympa till digitalt stöd, men det går också bra att bara slå sig ner en stund med en kopp kaffe.

seniorgympa i stadsparken

Om Träffpunkten

Träffpunkten är platsen för dig som vill delta i en aktivitet eller bara vill stanna till på en kopp kaffe. Träffpunkterna bygger till stor del på besökarnas engagemang och dina förslag är betydelsefulla. 

Vi hjälper till att starta upp nya grupper utifrån önskemål och du är alltid välkommen med nya förslag och idéer.

Har du inte varit på träffpunkten innan, hör av dig till oss, så visar vi runt och berättar mer.

Program

Flera av aktiviteterna som erbjuds beskrivs under Program för träffpunkterna.
Många av programpunkterna har sin plats i Café Möllan men vi har även grupper på Aktiviteten, i Bifrost, Åby, Krokslätt och Balltorp. Vill du ha program i pappersformat hämtar du det i caféet eller på kontaktcenter i Stadshuset.

För att det skall gå lättare att hålla koll på nyheter från oss har Träffpunkterna en gemensam Facebooksida, Senior i Mölndal. Om du Gillar sidan får du uppdateringar med vad som är på gång!

Café Möllan

031-315 27 60

Café Möllan är Träffpunkten centrums café. Här serveras fika och goda smörgåsar flera dagar i veckan. Hit är du alltid välkommen oavsett om du kommer själv eller tillsammans med någon. Café Möllan är också en daglig verksamhet.

Café Möllans ordinarie öppettider

måndag kl. 9.30 -16.00
onsdag kl. 9.30 - 16.00
Fredag kl. 9.30 -14.30
Röda dagar har caféet och träffpunkten stängt och vi reserverar oss för att öppettiderna kan ändras med kort varsel.

Hitta hit

Träffpunkten centrum ligger i entréplanet i Kulturhuset Möllan på Göteborgsvägen 19. Här finns Café Möllan, Träffpunktens grupprum och samtalsrum och kontor.
I caféet finns hörslinga.

Åker du kollektivt så är närmaste hållplats Mölndals innerstad / Mölndals station. Flexlinjen stannar precis utanför Kulturhuset Möllan på hållplats 4150.

Kontakt

Vård- och omsorgsförvaltningen
Torggatan 1A, 431 35 Mölndal
031-315 10 00 kontaktcenter
031-315 27 49 fax
kontakt@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad