Träffpunkten Centrum och
Café Möllan

Träffpunkten Centrum och Café Möllan finns på bottenplan i Kulturhuset Möllan. I programmet hittar du allt från gympa till samtalsgrupper och digitalt stöd, men det går också bra att bara slå sig ner en stund med en kopp kaffe.

Träffpunkterna fortsätter att pausa ordinarie aktiviteter men personal finns på telefon för frågor eller en pratstund. Telefon Träffpunkten Centrum 031-315 20 50. Även Café Möllan håller stängt till vidare. Telefon till Caféet 031-315 27 60

seniorfika

Om Träffpunkten

Träffpunkten är platsen för dig som vill delta i en aktivitet eller bara vill stanna till på en kopp kaffe. Träffpunkterna bygger till stor del på besökarnas engagemang och dina förslag är betydelsefulla. Vi hjälper till att starta upp nya grupper utifrån önskemål och du är alltid välkommen med nya förslag och idéer. Har du inte varit på träffpunkten innan, hör av dig till oss, så visar vi runt och berättar mer.

Program

Träffpunkterna arbetar för att kunna erbjuda digitala aktiviteter och digitalt stöd av olika slag då vi inte kan ses fysiskt. Dessa kommer att ligga under Program Träffpunkterna.
Många av ordinarie programpunkterna har sin plats i Café Möllan men vi har även grupper på Aktiviteten, i Bifrost, i Åby och i Krokslätt.

För att det skall gå lättare att hålla koll på nyheter från oss har Träffpunkterna en ny gemensam Facebooksida, Träffpunkterna i Mölndals Stad och Café Möllan. Om du Gillar sidan får du uppdateringar med vad som är på gång men även gympapass och annat.

Träffpunktens sommarcafé i stadsparken

Under den varma delen av året driver träffpunkten i centrum ett café i Stadsparken. Träffpunktens Sommarcafé har öppet från och med 25 mars och det är Daglig verksamhet som vanligtvis driver Café Möllan håller öppet vardagar nu under våren.

Café Möllan

Café Möllan är Träffpunkten Centrums café. Här serveras fika och goda smörgåsar alla vardagar. Hit är du alltid välkommen oavsett om du kommer själv eller tillsammans med någon. Café Möllan är också en daglig verksamhet.

Café Möllans Öppettider

måndag - torsdag kl.
fredag kl.

Hitta hit

Träffpunkten Centrum ligger i entréplanet i Kulturhuset Möllan på Göteborgsvägen 19. Här finns Café Möllan, Träffpunktens grupprum och samtalsrum och kontor.
I caféet finns hörslinga.

Åker du kollektivt så är närmaste hållplats Mölndals innerstad / Mölndals station. Flexlinjen stannar precis utanför Kulturhuset Möllan på hållplats 4150.

Kontakt

Vård- och omsorgsförvaltningen
Göteborgsvägen 11-17
Post: Göteborgsvägen 7, 431 82 Mölndal
031-315 10 00 kontaktcenter
031-315 27 49 fax
kontakt@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad