Program Träffpunkterna

Här hittar du vanligtvis en mängd olika programpunkter för både kropp och knopp. Så snart vi erbjuder en aktivitet hittar du den här på sidan. Just nu arbetar träffpunkterna för aktiviteter via webben och så snart vi har möjlighet presenterar vi fysiska träffar.

Digitalt Surfcafé

Vi provar digitalt surfcafé för dig som använder en smart telefon eller surfplatta och vill lära dig lite mer. Tillsammans hjälps vi åt med att hitta funktioner, ladda ner appar och att tipsa varandra.
När: Tisdagar kl.10.00-11.00 eller kl. 13.00-14.00, start 16 mars.
Anmäl dig till traffpunkt.kallered@molndal.se


11-kaffe

En vanlig 11-kaffe fast över internet. Ta fram lite gofika och slå dig ner framför skärmen. Vi pratar om ditt och datt och kanske blir det lite skratt?
Torsdagar kl.11.00-12.00
Anmäl dig till traffpunkt.centrum@molndal.se


Quiz och Korsord

Välkommen till en digital träff där vi löser frågequiz, korsord m.m. tillsammans. Tanken är att vi skall har en trevlig stund så du behöver inte vara varken korsordsproffs eller quizmästare.

När: Varannan fredag jämna veckor kl. 10.30-11.30
Anmäl dig till traffpunkt.kallered@molndal.se


Live-Gympa på Webben

Nu startar Träffpunkterna populära gympan även över internet. Precis som när vi ses fysiskt så deltar du efter din egen förmåga och det är Anna-Karin från Lindome och Ulrika från Centrum som leder och hejjar på. De erbjuder blandad träning med både stryka och rörlighet som passar alla.

När: Måndagar kl.11.00-11.45
Anmäl dig till: anna-karin.johansson01@molndal.se


Facebook

För att få uppdateringar om aktiviteter, somarcafét och annat smått och gott, följ oss på www.facebook.com/Träffpunkterna-i-Mölndal och Café Möllan .

Kontakt

Vård- och omsorgsförvaltningen
Göteborgsvägen 11-17
Post: Göteborgsvägen 7, 431 82 Mölndal
031-315 10 00 kontaktcenter
031-315 27 49 fax
kontakt@molndal.se

Text

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad