Träffpunkten Lindome

Träffpunkten finns på Mötesplats Lindome, som är öppen för seniorer på dagen och för ungdomar på kvällen. På programmet finns allt från kortspel till gympa och i caféet finns hembakat för dig som bara vill slå dig ner en stund.

seniorfika

Om Träffpunkten

Träffpunkten är platsen för dig som vill göra något tillsammans med andra eller bara vill stanna till på en kopp kaffe och byta några ord. De aktiviteter som erbjuds bygger till stor del på besökarnas engagemang och dina förslag är betydelsefulla. 
Vi hjälper till att starta upp nya grupper utifrån önskemål och du är alltid välkommen med förslag och idéer.
Träffpunkten är öppen då grupper ses i lokalen och har du inte varit på träffpunkten innan, hör av dig till oss, så visar vi runt och berättar mer.

Program

I Programmen för Träffpunkterna kan du se vad det finns att göra. Vissa aktiviteter har uppehåll på sommaren och aktiviteterna kan ske på olika platser i Mölndal.

För att det skall gå lättare att hålla koll på nyheter från oss har Träffpunkterna en gemensam Facebooksida, Senior i mölndal. Om du Gillar sidan får du uppdateringar med vad som är på gång.

Hitta hit

Träffpunkten ligger i Lindome centrum i byggnaden mittemot ICA. Vi håller till på andra våningen med ingång mot den stora parkeringen. Kommer du med kollektivtrafik så är närmaste hållplats Lindome centrum. Busslinjer som går dit är 761 och 760.

Kontakt

Vård- och omsorgsförvaltningen
Göteborgsvägen 11-17
Post: Göteborgsvägen 7, 431 82 Mölndal
031-315 10 00 kontaktcenter
031-315 27 49 fax
kontakt@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad