Webbverkstan
-en digital mötesplats

Välkommen till träffpunkternas digitala mötesplats. Här kan du delta i aktiviteter som Surfcafé, fika eller gympa. En plats att träffa vänner och engagera dig, fast över internet.

telefondam

Ambitionen är att Webbverkstan, precis som en fysisk mötesplats, skall bidra till glädje, hälsa och trygghet för dig som deltar.

Vår förhoppning är ett varierat utbud av aktiviteter och vi tror att behovet av att kunna ses digitalt finns kvar även då pandemin är förbi.

Hur går det till?

För att delta i Webbverkstan behöver du en dator, surfplatta eller telefon med internet och en email-adress. Du anmäler dig med namn, telefonnummer och den mailadress du vill använda. I ämnesraden skriver du aktiviteten du vill vara med på. När vi mottagit din anmälan kontaktar vi dig för mer information.

Förslag

Precis som på våra fysiska mötesplatser tar vi tacksamt emot förslag och idéer till digitala aktiviteter. Vi söker också dig som vill leda en digital aktivitet. Kontakta traffpunkt.centrum@molndal.se om du vill veta mer.

Program Webbverkstan

Just nu arbetar vi för att få igång träffpunkternas ordinarie aktivteter med fysiska träffar. Kontakta träffpunkten om du har önskemål om en digital aktivitet.

 

Kontakt

Öppettider
måndag 8.00-16.30
tisdag     8.00-16.30
onsdag   8.00-16.30
torsdag  8.00-18.00
fredag    8.00-16.30

Dela på:

Senast uppdaterad