Webbverkstan
-en digital mötesplats

Välkommen till träffpunkternas digitala mötesplats. Här kan du delta i aktiviteter som Surfcafé, fika eller gympa. En plats att träffa vänner och engagera dig, fast över internet.

telefondam

Ambitionen är att Webbverkstan, precis som en fysisk mötesplats, skall bidra till glädje, hälsa och trygghet för dig som deltar.

Vår förhoppning är ett varierat utbud av aktiviteter och vi tror att behovet av att kunna ses digitalt finns kvar även då pandemin är förbi.

Hur går det till?

För att delta i Webbverkstan behöver du en dator, surfplatta eller telefon med internet och en email-adress. Du anmäler dig med namn, telefonnummer och den mailadress du vill använda. I ämnesraden skriver du aktivteten du vill vara med på. När vi mottagit din anmälan kontaktar vi dig för mer information.

Förslag

Precis som på våra fysiska mötesplatser tar vi tacksamt emot förslag och ideér till digitala aktiviteter. Vi söker också dig som vill leda en digital aktivitet. Kontakta traffpunkt.centrum@molndal.se om du vill veta mer.

Program Webbverkstan

11-kaffe

En vanlig 11-kaffe fast över internet. Ta fram lite gofika och slå dig ner framför skärmen. Vi pratar om ditt och datt och kanske blir det lite skratt?

Torsdagar kl.11.00-12.00.
Anmäl dig till traffpunkt.centrum@molndal.se


Surfcafé

Vi provar digitalt surfcafé för dig som använder en smart telefon eller surfplatta och vill lära dig lite mer. Tillsammans hjälps vi åt med att hitta funktioner, ladda ner appar och att tipsa varandra.

När: Tisdagar kl.10.00-11.00 eller kl. 13.00-14.00
Anmäl dig till traffpunkt.kallered@molndal.se


Live-Gympa på Webben

Nu startar Träffpunkterna populära gympan även över internet. Precis som när vi ses fysiskt så deltar du efter din egen förmåga och det är Anna-Karin från Lindome och Ulrika från Centrum som leder och hejjar på. De erbjuder blandad träning med både stryka och rörlighet som passar alla.

När: Måndagar kl.11.00-11.45
Anmäl dig till: anna-karin.johansson01@molndal.se


Quiz och Korsord

Välkommen till en digital träff där vi löser frågequiz eller korsord tillsammans. Tanken är att vi skall har en trevlig stund så du behöver inte vara varken korsordsproffs eller quizmästare.

När: Varannan fredag jämna veckor kl. 10.30-11.30
Anmäl dig till traffpunkt.kallered@molndal.se


Kontakt

Öppettider
Besökstid från kl. 12.00
Telefontid:
måndag 8.00-16.30
tisdag     8.00-16.30
onsdag   8.00-16.30
torsdag   8.00-18.00
fredag     8.00-16.30

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad