Webbverkstan
-en digital mötesplats

Välkommen till träffpunkternas digitala mötesplats. Här kan du delta i aktiviteter som Surfcafé, fika eller gympa. En plats att träffa vänner och engagera dig, fast över internet.

telefondam

Ambitionen är att Webbverkstan, precis som en fysisk mötesplats, skall bidra till glädje, hälsa och trygghet för dig som deltar.

Vår förhoppning är ett varierat utbud av aktiviteter och vi tror att behovet av att kunna ses digitalt finns kvar även då pandemin är förbi.

Hur går det till?

För att delta i Webbverkstan behöver du en dator, surfplatta eller telefon med internet och en email-adress. Du anmäler dig med namn, telefonnummer och den mailadress du vill använda. I ämnesraden skriver du aktiviteten du vill vara med på. När vi mottagit din anmälan kontaktar vi dig för mer information.

Förslag

Precis som på våra fysiska mötesplatser tar vi tacksamt emot förslag och idéer till digitala aktiviteter. Vi söker också dig som vill leda en digital aktivitet. Kontakta traffpunkt.centrum@molndal.se om du vill veta mer.

Program Webbverkstan

Nu arbetar vi med att få igång fler webbaktiviteter. I planen finns gympa och fikastund och vi lägger in tider för detta så snart planeringen är klar. Kontakta träffpunkten om du har önskemål om en digital aktivitet.

Digitalt Surfcafé - Nyhet!

Tisdagar kl. 11.00-12.00.

Tillsammans hjälps vi åt med att hitta funktioner, ladda ner appar och tipsa varandra. För att delta behöver du en dator, surfplatta eller telefon med internet och en e-postadress på samma enhet. Använder du smartphone eller surfplatta laddar du först ner appen Teams. Kontakta gärna Helena på träffpunkten i Kållered så hjälper hon dig.

Anmälan till traffpunkt.kallered@molndal.se

 

Digital fika - Nyhet!

Tisdagar kl. 14.00-15.00
Nu kan du ta en videofika med Ulrika och Anna-Karin från träffpunkten.
För att delta behöver du en dator, surfplatta eller telefon med internet och en e-postadress på samma enhet. Använder du smartphone eller surfplatta laddar du först ner appen Teams. 
I anmälan skriver du ditt namn och telefonnummer, och vi hjälper dig gärna att komma igång.

Anmälan till ulrika.wilhelmsson@molndal.se

Kontakt Träffpunkten

Lindome 031-315 26 43
Kållered 031-315 28 17
Centrum 031-315 20 50


Kontakt

Öppettider
måndag 8.00-16.30
tisdag     8.00-16.30
onsdag   8.00-16.30
torsdag  8.00-18.00
fredag    8.00-16.30

Dela på:

Senast uppdaterad