Mötesplatser och kunskapsmingel

Att få ökad kunskap och förståelse för sin egen men också sin närståendes situation Här nedan finner du mötesplatser och kunskapsmingel som kommer äga rum under hösten.

Internationella Alzheimerdagen

en viktig dag att uppmärksamma. Demensföreningen och representanter från Mölndals stad finns på plats.Det kommer finnas möjlighet till samtal och att ställa frågor till anhörigkonsulent, biståndshandläggare, demensvårdsutvecklare, demenssjuksköterska med flera samt Demensföreningen Mölndal/Härryda. Bjuds också på fika.

När: 21 september, kl 14-17
Plats: Café Möllan, Göteborgsvägen 19-21
Anmälan: Ingen anmälan, bara att komma

Kunskapsmingel & panelsamtal om kognitiv svikt

Frågorna som uppstår vid en kognitiv svikt eller en konstaterad demensdiagnos kan vara många. I hopp om att kunna ge svar på några av dessa frågor bjuder vi in till en eftermiddag med kunskapsmingel och panelsamtal. På plats kommer det att finnas representanter som möter personer med diagnos eller deras anhöriga, eller på annat sätt har god kunskap inom området.

Medverkar gör anhörigkonsulent, demenssjuksköterska, biståndshandläggare, arbetsterapeut, representanter från Dagverksamhet, Demensföreningen och Minnesmottagningen.

När: 18 oktober, kl 16.30-18.30
Plats: Kulturhuset Möllan, Annexet, Göteborgsvägen 19-21
Anmälan: Anmäl dig genom att klicka här

 

Kontakt

Anhöriglots
031-315 26 25
anhoriglots@molndal.se
Besöksadress
Kulturhuset Möllan
Göteborgsvägen 19, Mölndal
Postadress
Mölndals stad
Vård- och omsorgsförvaltningen
Anhöriglots
431 82 Mölndal

Dela på:

Senast uppdaterad