Workshops och skapande

Workshop: Prova på mindfulness

Genom att träna mindfulness kan vi ge hjärnan effektiv återhämtning, öka vår koncentrationsförmåga och minska stress. Genom träningen lär vi oss bland annat att lägga märke till kroppens signaler, hur vi kan förhålla oss till våra tankar samt öka vår förmåga att vara i nuet.

Workshopen inleds med kort teori om grundläggande attityder inom mindfulness som följs av övningar för vardagen och guidad mindfulnessmeditation. Mellan övningarna finns tid för reflektion, diskussion och frågor. Frida Wilhelmsson som är PhD och diplomerad mindfulness instruktör håller i workshopen.

Datum och tid: 9 november kl. 18.00-19.30
Plats:
Mötesplats Åby, Katrinebergsgatan 6
Anmälan:
Anmäl dig genom att klicka här


Samtal och måleri

En gemensam aktivitet för dig som anhörig och din närstående som drabbats av kognitiv svikt eller demenssjukdom. Fortsätt att skapa gemensamma minnen tillsammans. Här kan ni träffa andra i liknande situation under trygga förhållanden. Tillsammans för vi stora och små samtal under tiden som vi skapar, eller bara tar en kopp kaffe. Inga regler, bara färg, form och umgänge.

När: Lämna intresseanmälan genom att ringa tel. 073-317 76 22 eller maila på anhoriglots@molndal.se så återkommer vi om dag och tid.
Plats:
Café Möllan, Göteborgsvägen 19-21

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad