Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate
Mölndals stads startsida

Fässberg

Fässbergs äldreboende ligger i Toltorpsdalen i Mölndal. Här har du nära till både natur och trevliga promenadstigar och Mölndals centrum.

Vardaga driver äldreboendet på uppdrag av Mölndals stad.

Boendemiljö inomhus

Fässbergs äldreboende har 90 lägenheter. 20 lägenheter tillhör korttidsenheten. Lägenheterna är cirka 32 kvadratmeter stora och har badrum, kylskåp, mikrovågsugn och kokvrå.

I huset finns gemensamma utrymmen som matsal, sällskapsrum och en stor samlingssal för aktiviteter. 

Boendemiljö utomhus och omgivning

Äldreboendet ligger i markplan. Från storstugan och trädgårdsrummet når du Sinnenas trädgård som är till för att stimulera alla sinnen. Här har de boende också tillgång till ett växthus och en örtagård.

Porlande vatten gör det trevligt att slå sig ner och njuta av naturen. I trädgården finns även en grill som används året om.

Utbud i boendet

Fässbergs äldreboende erbjuder ett brett utbud av aktiviteter för de boende. Sittgymnastik, bingo, gudstjänst är några exempel. I huset finns ett spa där de boende kan boka tid för bad, manikyr, rakning med mera.

Minst en gång i månaden anordnas gemensamma aktiviteter i form av kulturevenemang och underhållning. Tand- och fotvård finns i huset en gång i veckan. 

Vad finns i närområdet?

På gångavstånd finns en närbutik och bankomat. Busshållplatsen Fässbergshemmet ligger i anslutning till äldreboendet. Mölndals centrum ligger bara två kilometer bort.

Kontakt

Fässbergs äldreboende
Lantbruksgatan 19
431 47 Mölndal

Karta

Lena Jadefeldt Slattery
Verksamhetschef
072-982 40 17
lena.jadefeldtslattery@vardaga.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2018-10-09 13.36