Stöd till unga som vill arbeta eller studera

Är du mellan 16 och 24 år och funderar på att börja studera, göra praktik eller söka jobb? Saknar du gymnasiebehörighet eller vill du ha hjälp att hitta rätt bana?

Information om coronaviruset och kommunala aktivitetsansvarets verksamhet

KAA-verksamheten i Mölndal fortsätter arbeta som vanligt med enskilda samtal och träffar med ungdomar och vårdnadshavare, men kommer att i större utsträckning att ha dem via telefon, Skype eller andra medier som är bekväma för ungdomarna.

Från och med 11 juni bemannar vi åter vårt drop-in på Göteborgsvägen 19. Drop-in öppnar igen på torsdagar kl 16.30-18.00 från och med den 11 juni och sedan 18 och den 25 juni. Sedan har vi semesteruppehåll från den 2 juli till den 30 juli och öppnar igen den 6 augusti - och håller därefter öppet. Vi tar emot och sitter i stora och rymliga lokaler. Vi ber dig att stanna hemma om du är sjuk - och att tvätta händerna ofta.

Vi kommer att återuppta hembesöken i augusti men då avtala tid utanför din dörr. Vi skickar som vanligt brev med dag och tid för besöket.

I övrigt fortsätter vår uppsökande verksamhet som vanligt via telefon, chatt på sociala medier och Skype, vid behov gör vi hembesök till hösten igen. Har du praktik via aktivitetsansvaret, avgör arbetsplatsen om du ska fortsätta din praktik. Välkommen att höra av dig!

Kontakt

Mirjam Rissanen-Hjorth
Verksamhetsutvecklare
Ansvarig Kommunala Aktivitetsansvaret, KAA
Utbildningsförvaltningen
031-315 30 24
031-315 10 00 växel
mirjam.rissanen-hjorth@molndal.se

Anna Jakobsson
Studie- och yrkesvägledare
0709 - 60 50 63
anna.jakobsson@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad