Familjecentralen Fyrklövern i Lindome

Familjecentralen är till för alla blivande föräldrar och familjer med barn upp till 6 år.

På familjecentralen har du tillgång till barnmorskemottagning, barnavårdscentral, öppen förskola samt rådgivning och stöd från socionom. Det går bra att fråga om det mesta, allt från oro kring barnets hälsa och utveckling till olika bekymmer i vardagen. Vi finns till som stöd för dig.

På den öppna förskolan och i våra olika föräldragrupper får du möjlighet att träffa andra föräldrar och barn. Det är frivilligt, öppet för alla och gratis.

Öppen förskola

Öppna förskolan vänder sig till dig som är förälder eller annan vuxen med barn i åldern 0-6 år. Öppna förskolan är en träffpunkt dit du kan komma för att umgås med andra barn och vuxna. Då behövs ingen anmälan och verksamheten är gratis. Se Fyrklöverns öppna förskolas sida för aktuell information.

Föräldrastöd

Till socionomen på familjecentralen kan du vända dig för rådgivning, information och stödsamtal. Det kan handla om de olika bekymmer, stora som små, som kan uppstå under graviditet och föräldraskapets första år. Ring för tidsbokning.

Barnavårdscentral

Lindome barnavårdscentral erbjuder hjälp i frågor kring ditt barns hälsa och utveckling. Vi tar emot friska barn men rådfråga oss gärna per telefon när ditt barn är sjukt. Läkare, barnpsykolog och logoped är knuten till verksamheten.

Kontakta Lindome barnavårdscentral för att boka besök.

Barnmorskemottagning

Barnmorska från Barnmorskemottagningen Lindome håller
föräldragrupper på familjecentralen för gravida och deras partner under graviditeten. Anmälan görs till Lindome barnmorskemottagning.

Lindome bibliotek

Lindome bibliotek har en barnbibliotekarie som är knuten en viss del av sin tjänst till familjecentralen. Bibliotekarien medverkar i föräldragrupperna. Du kan kontakta bibliotekarien i frågor som gäller språkstimulans och litteraturtips.

Kontakt

Familjecentralen Fyrklövern
Almåsgången 7
437 30 Lindome
031-315 10 00 kontaktcenter

 

Camilla Ling
Socionom, samordnare
Familjecentralen Fyrklövern
0736-33 53 99
camilla.ling@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad