Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate
Mölndals stads startsida

Mölndals Teater Glädje

Mölndals Teater Glädje är en daglig verksamhet som arbetar med teaterproduktion. I verksamheten ingår fem grupper med olika inriktningar inom teaterproduktion.

Mölndals Teater Glädje arbetar produktionsinriktat med egna teaterföreställningar. Demokrati är viktigt för verksamheten och alla i gruppen är med och bestämmer och tar ansvar för produktionerna.

Våra olika grupper

I Mölndals Teater Glädje ingår olika grupper som arbetar för att sätta upp teaterföreställningar med höga ambitioner:

  • Teater Buffé har funnits sedan 2001 och arbetar på måndagar. Gruppen arbetar just nu med en pjäs om funktionshindrades historia. Det kommer bli en stark och viktig föreställning om hur det kunde vara att växa upp utan sin familj på en institution. Föreställningen spelades första gången våren 2015.

  • Teater Studs startades 2009 och arbetar på tisdagar. Gruppen repeterar för fullt en grekisk revy, som är en helt ny typ av revy.

  • På onsdagar arbetar Producenterna som är den administrativa delen av vår verksamhet. Gruppen arbetar med all reklam och marknadsföring som behövs för våra föreställningar.

  • TeaterJuno arbetar på torsdagar och är vår musikteater. Gruppen planerar att åka runt och underhålla med sång och musik i Mölndals stad.

  • På fredagar arbetar Scenografi och kostym och gruppen ansvarar för just scenografi och kostym till alla våra produktioner.

Kontakt

Mölndals Teater Glädje
Frejagatan 5
431 44 Mölndal
teater.gladje@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-01-21 08.08