Intresseanmälan – bli språkvän

Här anmäler du ditt intresse för volontäruppdrag som språkvän. När du skickat in formuläret hör vi av oss via e-post med mer information om vad som händer i nästa steg i processen.

Vi ställer flera personrelaterade frågor för att kunna göra så bra matchningar som möjligt mellan volontärer och deras kontakter. Matchningen tar olika lång tid beroende på önskemål.

Jag/vi är: * (obligatorisk)
Jag/vi är:


Jag/vi vill träffa: * (obligatorisk)
Jag/vi vill träffa:


Personuppgifter
PersonuppgifterDin ålder
Din ålder


Vill jag berätta om min sysselsättning, vad jag gör på dagarna.
Vill jag berätta om mina intressen, vad jag gör på min fritid och vad jag skulle vilja göra när vi träffas.Uppgifterna du lämnar kommer att behandlas för att kunna hålla kontakt med dig och utifrån dina önskemål göra en matchning om språkvän. Språkvän är en uppgift av allmänt intresse för att underlätta integrationen i Mölndals stad. Lämnar du inte uppgifterna är det inte säkert att vi kommer att kunna hantera din intresseanmälan. Det är bara de som arbetar med Språkvän som kommer att ta del av dina uppgifter. När du får en matchning kommer din språkvän att få dina kontaktuppgifter. Informationen kommer inte att lämnas ut till någon annan. Vill du ha mer information om hur social-och arbetsmarknadsförvaltningen hanterar personuppgifter se länken nedan. Där hittar du också kontaktuppgifter till dataskyddsombudet som du kan vända dig till om du har frågor om dina personuppgifter.

Kontakt

Språkvän
Norra Ågatan 32, vån 2
431 36 Mölndal
0733-90 19 24
sprakvan@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad