Tåbrovägen

Information med anledning av den omfattande branden på Tåbrovägen i april 2021. Här finns aktuell information om när församlingscentrum är öppet för krisstöd. Du hittar även ett särskilt telefonnummer där kommunen kan kontaktas.

Krisstöd i församlingscentrum

Församlingscentrum (Svenska kyrkan) blev direkt en viktig samlingspunkt. Bland annat har informationsmöten hållits här och det är regelbundet öppet för stödsamtal. Då finns krisstödjare från både kommunen och Lindome församling på plats. Hyresvärden Förbo närvarar också, om de har möjlighet.

Aktuella tider:

  • TISDAG 11 MAJ kl 16-18

Telefonnummer för drabbade

Drabbades du själv eller någon du känner av branden? Mölndals stad erbjuder samtalsstöd och kan även hjälpa till att lotsa dig vidare till annat lämpligt stöd om det behövs. Telefon: 0704-54 34 81
Informationsaffisch för utskrift.PDF

Mötesplats Lindome

Therése Hognert, samordnare för områdesarbete i Lindome, finns oftast på plats på Mötesplats Lindome på torsdagar (dock ej torsdag 13 maj) kl 17-20, även andra tider utifrån överenskommelse. Kan stötta på olika sätt, hjälpa till med vissa konkreta saker och även med att lotsa vidare.
E-post: therese.hognert@molndal.se
Tel: 0768-98 45 22

Förbo

Hyresvärden Förbo svarar på många praktiska frågor.

Hyresgästföreningen (HGF)

Den lokala hyresgästföreningen kan stötta dig som drabbats på flera sätt, bland annat med praktiska saker som till exempel utskrifter. Alla är välkomna, du behöver alltså inte vara medlem. E-post: lindome@hgfmolndal.se

Kontaktcenter Mölndal

Kontaktcenter kan svara på många frågor om kommunens verksamheter eller lotsa dig rätt, tel: 031-315 10 00.

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad