Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate
Mölndals stads startsida

Utbilda dig till sagoberättare!

Du som är volontär, eller vill bli, har nu möjlighet att få en kostnadsfri utbildning i konsten att läsa sagor. Under tre halvdagar i höst lär du dig bli en riktig sagoberättare!

Senior läser högt för ett barn.

Allas barnbarn

Riksföreningen Allas barnbarn arbetar för läsfrämjande generationsmöten och ansvarar för utbildningen i sagoberättande.

Sagor vidgar världen

Att lyssna till sagor ger minnesträning, och uppmuntrar barnen till nya sätt att se på situationer. Sagoberättandet skänker gemenskap, glädje och skapar möten mellan generationer och etniska kulturer.

Bli sagoberättare

Som utbildad sagoberättare och volontär kan du besöka exempelvis förskolor där du läser för barnen och kanske pratar om sagan efteråt.

Du som är volontär i Mölndals stad erbjuds nu en gratis utbildning i hur man berättar sagor som trollbinder publiken! Utbildningen genomförs i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan och är uppdelad på tre halvdagar.

  • Torsdag 31 oktober
  • Torsdag 7 november
  • Torsdag 14 november

Tid: klockan 14–17
Plats: Studieförbundet SV, Gamla Torget 43

Vill du bli volontär?

Utbildningen är endast för volontärer i Mölndals stad. Om du vill bli volontär får du först fylla i en intresseanmälan. Du behöver även komma till informationsmötet för nya volontärer den 4 eller 14 oktober klockan 14–15 på Mötesplats Åby för att få gå utbildningen i sagoberättande.

Anmälan

Anmäl dig via formuläret nedan. Det går också bra att anmäla sig till Anna-Karin Feragen, Studieförbundet Vuxenskolan, på telefon 0722­‑00 36 50.

Kontakt

Volontär i  Mölndal
031-315 16 33
volontar@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-09-30 10.11