Lånecyklar Styr & Ställ

Ta dig fram smidigt med en cykel från Styr & Ställ. Dt gör det enkelt för dig att kombinera kollektivtrafik och cykel i staden för hållbara resor.

En man cyklar längs en stadsgata på en grön Styr & Ställ cykel.

Ladda ner Nextbike-appen för att använda Styr & Ställ. I appen kan du också läsa mer om hur lånecyklarna fungerar, vad det kostar samt se alla stationer i systemet.

Med Styr & Ställ kan du ta en lånecykel inom Mölndal eller från Mölndal in till Göteborg. Eller omvänt såklart. Styr & Ställ är ett samarbete mellan Mölndals stad och Göteborgs stad.

Hur registrerar jag mig och vad kostar ett abonnemang?

För att kunna låna en Styr & Ställ-cykel behöver du registrera dig. Det gör du enkelt genom att ladda ner Nextbike-appen, gå in på www.styrochstall.se eller genom att besöka en av de fysiska terminalerna för Styr & Ställ i Göteborg och Mölndal.

Abonnemangstyperna som finns är:

  • årskort (300 kr)
  • månadskort (90 kr)
  • enkelbiljett (20 kr)

Med månads eller årskort så ingår 60 minuters cykling för varje resa.

Företagsabonnemang - hur gör vi?

Företag och organisationer kan köpa årsabonnemang. Information om tillvägagångssätt för att köpa abonnemang finns under fliken ’företag’ på www.styrochstall.se.

Ett årsabonnemang kostar 240 kr exkl. moms (300 kr inkl. moms). För övriga önskemål, kontakta styrochstall@nextbike.com eller ring Styr & Ställs kundtjänst på 031-767 94 38.

Frågor och svar

Om du undrar något kring lånecykelsystemet hittar du all information på Vanliga frågar om Styr & Ställ.

Så tycker användarna om Styr & Ställ

Varje år gör vi en kundundersökning för att ta reda på vad användarna tycker om Styr & Ställ.

2021 års undersökning visar att vi överlag har nöjda användare som gärna rekommenderar Styr & Ställ. Den visar också att det finns några saker som kan förbättras, till exempel information kring köp av abonnemang.

Användarundersökningen utgör grunden för utvecklings- och förbättringsarbetet av lånecykelsystemet, det är viktigt för oss att få in användarnas synpunkter så att vi vet vad vi behöver jobba vidare med.

Textversion av filmen

Kontakt

Tekniska förvaltningen
Göteborgsvägen 11-17
431 82 Mölndal
031-315 10 00 kontaktcenter
Felanmälan vatten, avlopp eller gator efter kontorstid: 031-315 10 00, knappval 2 (kopplas till SOS).
kontakt@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad