Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Mölndals stads startsida

Allmänna parkeringsplatser

Mölndals Parkerings AB (MPAB) är Mölndals stads bolag för parkering. På vissa ställen ansvarar privata bolag för parkeringen.

Mölndals Parkerings AB har en karta över parkeringsplatser. Kartan visar var du hittar de större parkeringsplatserna i Mölndals stad. Det finns också mindre parkeringar i anslutningar till gator.

Hyra parkering

För dig som regelbundet parkerar på samma ställe finns möjlighet att köpa att p-tillstånd som gäller på ett antal p-platser. Med ett parkeringstillstånd blir det enklare, bekvämare och billigare för dig att parkera. Mer information om hur du köper ett tillstånd, samt var tillstånden gäller, hittar du på hemsidan för Mölndals Parkerings AB.

I Mölndal finns också möjlighet att hyra parkeringsplats 200 meter från stationen. Månadsavgiften är 400 kronor. Mer information finns på Mölndals Parkerings AB:s hemsida.

Pendelparkering

Det finns också pendelparkeringar vid stationerna i Lindome och Kållered. Du behöver inget särskilt  tillstånd och parkeringen är gratis. Sök pendelparkering på Västtrafiks hemsida.

Elbilsladdning

I parkeringshuset på Tempelgatan finns två laddstolpar där du kan ladda din elbil. Du betalar endast för parkeringen.

Uppställning lastbilar och trailer

Kråketorpsgatan i Åbro industriområde finns det plats för att parkera lastbil eller trailer.

Kontakt

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-12-30 09.56