Boka möten, föreläsningar och kalas

På Mölndals stads mötesplatser finns bland annat grupprum, danssal med speglar, replokal, blackbox för teater och mörkrum för foto. Du kan boka möteslokaler, lokaler för studiecireklar eller kulturarrangemang och en professionell musikstudio. Många lokaler kan du också boka för barnkalas.

Fikabord uppifrån med händer som håller kaffekoppar, bullar och kakor

Mölndals stadsbibliotek

Mölndals stadsbibliotek, som ligger på Bergmansgatan 31/Brogatan 40, finns möjlighet att hyra mötesrum för 12-20 personer och en stor hörsal för 120 personer. Lokalerna kan hyras från kl 10.00 under bibliotekets öppettid.

Du bokar bibliotekens lokaler på Biblioteken i Mölndals webbplats.

Mölndals stadsmuseum

I hjärtat av Mölndals kvarnby, på Kvarnbygatna 12 i en unik kulturhistorisk miljö, erbjuder Mölndals stadsmuseum en annorlunda och inspirerande mötesupplevelse. Kombinera arbete med lunch och fika i trivsamma Forscaféet och guidade visningar av museets olika utställningar.  

Eklanda fritidsgård

Eklanda fritidsgård ligger på Eklanda torg 2. Du kan boka Eklanda fritidsgård för exempelvis barnkalas.

Kållereds fritidsgård

Kållereds fritidsgård ligger på Gamla riksvägen 48, mitt i Kållereds centrum.

Mötesplats Fässberg

Mötesplats Fässberg hittar du på Frejagatan 5, i H-huset vid Fässbergsskolan. Här finns bland annat konferensrum, danssal med speglar, replokal, blackbox för teater, mörkrum för foto, möteslokaler och en professionell musikinspelningsstudio.

Mötesplats Lindome

Mötesplats Lindome ligger i Lindome centrum, på Almåsgången 1. Du kan boka lokal på Mötesplats Lindome för en föreningsaktivitet eller en grupp som du är medem i.

För att boka fritidsgårdar och mötesplatser, kontakta fritidsgårdarnas fastighetskoordinator Lars Kjellqvist, lars.kjellqvist@molndal.se.

Kontakt

Öppettider
Besökstid från kl. 12.00
Telefontid:
måndag 8.00-16.30
tisdag     8.00-16.30
onsdag   8.00-16.30
torsdag   8.00-18.00
fredag     8.00-16.30

Dela på:

Senast uppdaterad