Boka möten, föreläsningar och kalas

På Mölndals stads mötesplatser finns bland annat grupprum, danssal med speglar, replokal, blackbox för teater och mörkrum för foto. Du kan boka möteslokaler, lokaler för studiecirklar eller kulturarrangemang och en professionell musikstudio. Många lokaler kan du också boka för barnkalas.

Fikabord uppifrån med händer som håller kaffekoppar, bullar och kakor

Lorry

Lorry är en charmig samlingslokal för max 150 personer på Gamla torget 43 i Mölndal. Lorry ligger i det som var Mölndals gamla stadshus, och lokalen användes från början som kommunfullmäktigesal. Nu kan du hyra lokalen för möten, föreläsningar, föreställningar och kalas med mera!

Läs mer, se lediga tider och boka. Gå till lokalbokningen och sök Lorry som objekt: lokalbokningen.molndal.se/bokning/

Mölndals stadsbibliotek

Mölndals stadsbibliotek, som ligger på Bergmansgatan 31/Brogatan 40, finns möjlighet att hyra mötesrum för 12-20 personer och en stor hörsal för 120 personer. Lokalerna kan hyras från kl 10.00 under bibliotekets öppettid.

Du bokar bibliotekens lokaler på Biblioteken i Mölndals webbplats.

Mölndals stadsmuseum

I hjärtat av Mölndals kvarnby, på Kvarnbygatan 12 i en unik kulturhistorisk miljö, erbjuder Mölndals stadsmuseum en annorlunda och inspirerande mötesupplevelse. Kombinera arbete med lunch och fika i trivsamma Forscaféet och guidade visningar av museets olika utställningar.  

Eklanda fritidsgård

Eklanda fritidsgård ligger på Eklanda torg 2. Du kan boka Eklanda fritidsgård för exempelvis barnkalas.

Kållereds fritidsgård

Kållereds fritidsgård ligger på Gamla riksvägen 48, mitt i Kållereds centrum.

Lindome fritidsgård

Mötesplats Lindome ligger i Lindome centrum, på Almåsgången 1. Du kan boka lokal på Mötesplats Lindome för en föreningsaktivitet eller en grupp som du är medlem i.

För att boka fritidsgårdar och mötesplatser, kontakta fritidsgårdarnas fastighetskoordinator Lars Kjellqvist, lars.kjellqvist@molndal.se.

Kontakt

Öppettider
måndag 8.00-16.30
tisdag     8.00-16.30
onsdag   8.00-16.30
torsdag  8.00-18.00
fredag    8.00-16.30

Dela på:

Senast uppdaterad