Digitalt lov

Det finns en massa roliga digitala aktiviteter som du kan göra på lovet.

Bröder kollar mobilen tillsammans

Fylgja - Tyras fantastiska resa

Följa med flickan Tyra på en spännande resa tillbaka till Kållereds forntid i . Mölndals stadsmuseums äventyrsspel Fylgja. Spelet passar dig som är mellan 6-12 år. Ladda ner spelet till din surfplatta eller mobil, appen är gratis och finns i App store och Google Play butik. På vår Fylgja-webb kan du lära dig mer om spelet!

Flera animerade figurer ur spelet Fylgja står i grupp.

Enter Mölndal

Följ med på en guidad tur i landskapet intill Tulebosjön i Kållered eller i Kvarnbyn! Med ENTER Mölndal upplever du platsens historia både genom en promenad i friska luften – och genom din mobil.

Intill Tulebosjön kan du utforska platsens spännande forntidshistoria med en AR-app. Passar för dig som är 9 år eller äldre.

I Kvarnbyn får du lyssna till röster och berättelser från olika tider. Passar för dig som är 14 år och uppåt.

Tipspromenad i Kvarnbyn

Följ med på en klurig tipspromenad i Kvarnbyn för stora och små! Start och mål är vid Mölndals stadsmuseum. Du kan skriva ut en tipslapp med karta eller svara på frågorna online.

Låna film hemifrån

Låna film hemifrån med tjänsten Cineasterna. Det finns film för alla åldrar och det kostar inget att låna. Det enda du behöver är ett lånekort. Du kan låna max fem filmer varje månad.

Syskonpar på filt med hörlurar.

Läs och lyssna hemma

Läs och lyssna på böcker var du vill med appen Biblio! Du kan låna 10 digitala böcker per månad och läsa eller lyssna på din dator, mobil eller läsplatta.

Sagostund på olika språk

Lyssna på sagor online på stadsbibliotekets hemsida. Det finns spännande sagor på olika språk.

Kontakt

Öppettider 24/6-11/8
måndag 8.00-16.30
tisdag     8.00-16.30
onsdag   8.00-16.30
torsdag  8.00-16.30
fredag    8.00-15.00

Yoga, pyssel och mycket mer
Mölndals stads Youtube-kanal hittar du massor av roliga aktiviteter att göra hemifrån. Prova på yoga för hela familjen eller skapa tillsammans med oss.

Dela på:

Senast uppdaterad