Musik på vattnet

I år är det inte möjligt att samla publik i stora skaror med filt och picknick­korg vid Rådasjöns södra strand. Därför flyttar Musik på vattnet in på nätet.

Musik på vattnet 2016. Foto: Victoria Eriksson

Musik på vattnet kommer som vanligt att kunna avnjutas klockan 20 den sista lördagen i augusti. Men istället för att bege dig till Rådasjön slår du på datorn, telefonen eller surfplattan och surfar in på filmlänken som läggs ut här på konsertdagen! Den tar dig till en inspelad version av årets konsert som du kan njuta av medan du packar upp picknickkorgen på ett eget favoritställe.

Efter konserten kommer filmen att finnas tillgänglig för fortsatt lyssning under några veckor.

Årets gästartister: Vanessa Liftig och Alexander Lövmark

Som en ljusglimt i coronapandemin får Kulturskolans storband sällskap av inte mindre än två Göteborgsbaserade singer / songwriters, Vanessa Liftig och Alexander Lövmark.

Vanessa har gjort musik ihop med Wu-Tang Clan och släppt flera egna plattor i hiphop/soul-genren, varav den senaste, Göteborgs Pyramider, är helt och hållet på svenska.

Jazzsångaren och kompositören Alexander tog hem förstaplatsen i Montreux Jazz Voice Competition 2017 och året därpå släppte han sin debutskiva, Perfect Storm, med egenskrivet material i gränslandet mellan jazz, soul och fusion.

Vill du höra hur de låter redan nu så hittar du dem på Spotify! Dessutom kan det hända att du får se dem i kulturskolans sociala kanaler där du bjuds på ett och annat smakprov från repetitionerna fram till den digitala konserten.

Håll dig uppdaterad på: facebook.com/molndalskulturskola, Instagram: molndalskulturskola

 

Kontakt

Maria Wilhelmsson
Bitr. kulturskolechef
Kulturskolan
031-315 20 34
maria.wilhelmsson@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-06-26 10.49