Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Mölndals stads startsida

Musik på vattnet

Sista lördagen i augusti varje år samlas publik i stora skaror med filt och picknickkorg vid Rådasjöns södra strand. Då är det dags för det årliga musikevenemanget Musik på vattnet! 

Musik på vattnet 2016. Foto: Victoria Eriksson

På en flytande scen spelar ungdomarna i Kulturskolans storband tillsammans med en utvald gästartist.

Årets gästartist - jazzmusikern Magnus Lindgren

Magnus Lindgren är en hyllad artist som uttrycker sig lika mästerligt på tenorsax som på klarinett och flöjt. Han har hyllats för sin enastående förmåga att sätta samman ljud, rytmer och harmonier till fantastiska arrangemang. Magnus har bland annat vunnit en Grammis och Sveriges Radios pris för årets svenska jazzalbum. Han har samarbetat med bland annat Bohuslän Big band, Nils Landgren, Rigmor Gustafsson och Marie Fredriksson och spelat tillsammans med en rad internationella musiker. Nu intar han den flytande scenen på Rådasjön tillsammans med Kulturskolans Storband!

Rodduppvisning och fyrverkerier

Mölndals Roddklubb bjuder på en rodduppvisning under konserten och Göteborgs fyrverkerifabrik bränner av ett specialkomponerat fyrverkeri till musiken.

Skolnämndens ordförande Johanna Rantsi hälsar välkommen till evenemanget och under kvällen delar Stiftelsen Mölndal Rotarys kulturfond ut ett kulturstipendium.

Flytt vid regn

I händelse av regn kan evenemanget komma att flyttas till Fässbergssalen på Fiskargatan 4, då med begränsat antal publikplatser. Detta meddelas i så fall här på sidan senast klockan 16 på konsertdagen.

Evenemanget börjar klockan 20, lördag 31 augusti. Fri entré, fika finns att köpa.

Vägbeskrivning

Film och foto

Under evenemanget kommer Mölndals stad att fotografera och filma. Bilder och filmklipp används för att informera om evenemanget och kan förekomma på hemsida, i sociala medier och tryckt material. Har du frågor om bildhanteringen kontakta kulturskolan@molndal.se.

Kontakt

Maria Wilhelmsson
Bitr. kulturskolechef
Kulturskolan
031-315 20 34
maria.wilhelmsson@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-08-15 14.21