Kållereds fritidsgård

Fritidsgårdarna är öppna för alla från årskurs 6 till och med gymnasiet. För att hänga med på vad som händer på just din fritidsgård, besök @ungmolndal på Instagram!

Webbplats och sociala medier

För att alltid kunna hålla dig uppdaterad om vad som händer hos oss är det lättast att spana in vår webbplats eller följa oss via sociala medier

Gruppverksamhet

Vi har flera grupper som du kan vara med i. Du kan också starta en egen grupp med hjälp av oss. Om du har ett band eller vill starta ett så kan du boka tid i vår fullt utrustade replokal.

Påverka fritidsgården

Har du en idé som du vill genomföra med och för andra ungdomar på fritidsgården? Påverka genom att delta på idécaféerna!

Öppettider Kållereds fritids­gård

Måndagar:

stängt

Tisdagar:

16 – 20

Onsdagar:

16 – 20

Torsdagar:

16 – 20

Fredagar

 16 – 22

En fritidsgård för alla

På Kållereds fritidsgård är alla ungdomar från årskurs 6 till tredje året på gymnasiet välkomna! Det spelar ingen roll vilken religion, könsidentitet, sexuell läggning, etnicitet eller funktionsförmåga du har. Vi jobbar aktivt för att tillgodose just dina intressen och behov. Därför har personalen bland annat utbildats i hbtq-frågor och mänskliga rättigheter.

Hyr vår lokal

Vill du boka vår lokal för exem­pelvis barn­kalas? Läs mer, se lediga tider och boka på: Mölndals stads lokal­boknings­sida. Sök på Fritids­gården Kållered som objekt.

Tryck på den blå informa­tions­ikonen för att läsa mer infor­ma­tion om lokalen.

Hitta hit

Kållereds fritidsgård ligger på Gamla riksvägen 48, mitt i Kållereds centrum. Du kan enkelt ta dig hit med buss och pendeltåg.

Covid-19

Vi behöver ta extra hänsyn till varandra för att minska smittspridningen. Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar våra aktiviteter efter det.

Om du har förkylningssymptom som snuva, halsont, hosta och/eller feber, även vid lindriga symptom så stanna hemma. Det gäller även för vår personal.

Kontakt

Kållereds fritidsgård
Gamla riksvägen 48
428 32 Kållered

Jörgen Hjerpe
Fritidsledare
Kultur- och fritidsförvaltningen
031-317 15 38
jorgen.hjerpe@molndal.se

Ted Mickelsson
Fritidsledare
Kultur- och fritidsförvaltningen
0707-69 03 58
ted.mickelsson@molndal.se

Andrea Schulke
Fritidsledare
Samordnare Djursjön
Kultur- och fritidsförvaltningen
0704-67 75 78
andrea.schulke@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad