Lindome fritidsgård

Fritidsgårdarna är öppna för alla från årskurs 6 till och med gymnasiet. För att hänga med på vad som händer på just din fritidsgård, besök @ungmolndal på Instagram!

På Lindome fritidsgård har du möjlighet att dansa, sjunga och se på film i riktig biomiljö. På fritidsgården kan du också spela biljard, pingis, brädspel samt ha dialog med fritidsledarna och besökarna om frågor eller funderingar. Vi behöver alltid tips på vad som ska finnas på fritidsgården och tar gärna emot förslag på nya idéer.

Vi jobbar med olika teman där vi skapar väg för ungas inflytande och delaktighet. Tillsammans med våra besökare skapar vi en meningsfull fritid.

Följ oss i sociala medier

Följ oss för att få den senaste informationen om vad du kan göra för roliga saker på din fritid.

Påverka fritidsgården

Har du en idé som du vill genomföra med och för andra ungdomar på fritidsgården? Påverka genom att delta på idécaféerna!

En mötesplats för alla

Det spelar ingen roll vilken religion, könsidentitet, sexuell läggning, etnicitet eller funktionsförmåga du har. Vi jobbar aktivt för att tillgodose just dina intressen och behov. I huset finns en hiss och personalen har bland annat utbildats i hbtq-frågor och mänskliga rättigheter.

Öppettider Lindome fritids­gård

Måndagar:

stängt

Tisdagar:

16 – 20

Onsdagar:

16 – 20

Torsdagar:

16 – 20

Fredagar

 16 – 22

Hyr vår lokal

Vill du boka vår lokal för exem­pelvis barn­kalas, event, före­läs­ningar med mera? Läs mer, se lediga tider och boka på: Mölndals stads lokal­boknings­sida. Sök på Fritids­gården Lindome, Etage, Hobby eller Lekhall som objekt.

Tryck på den blå informa­tions­ikonen för att läsa mer infor­ma­tion om lokalen.

Hitta hit

Till Lindome fritidsgård kommer du med Kungsbackapendeln eller buss 760, 761 och 764. Avstigning busshållplats Lindome centrum, pendelhållplats Lindome station.

Covid-19

Vi behöver ta extra hänsyn till varandra för att minska smittspridningen. Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar våra aktiviteter efter det.

Om du har förkylningssymptom som snuva, halsont, hosta och/eller feber, även vid lindriga symptom så stanna hemma. Det gäller även för vår personal.

Kontakt

Mötesplats Lindome
Almåsgången 1
437 30 Lindome
031-99 38 35

Sofie Andersson
Fritidsledare
Kultur- och fritidsförvaltningen
0738-56 38 98
sofie.andersson02@molndal.se

Younes Belboul
Fritidsledare
Kultur- och fritidsförvaltningen
0737-64 57 87
younes.belboul@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad