Särskilda villkor med anledning av coronaviruset

Information för dig som bokat lokal och anläggning av kultur- och fritidsförvaltningen i Mölndals stad

Vad gäller vid bokningar?

Kultur- och fritidsförvaltningens lokaler och anläggningar har öppet som vanligt och vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. När det gäller kultur-, idrotts- och föreningsaktiviteter i lokaler som bokats genom kultur- och fritidsförvaltningen är det ansvarig förening eller arrangör som själva bestämmer om de ska ha sina aktiviteter som vanligt eller ställa in.

Alla enskilda, föreningar och arrangörer har ansvar att följa myndigheternas gällande maxantal och direktiv i lokaler och anläggningar som hyrs ut av kommunen. Det gäller även för privata tillställningar, exempelvis festligheter och möten.

Vi behöver ta extra hänsyn till varandra för att minska smittspridningen. Därför uppmanar kultur- och fritidsförvaltningen dig som hyr eller vistas i våra lokaler eller anläggningar att stanna hemma om du har förkylningssymtom som snuva, hosta eller feber, även vid lindriga symtom. Samma riktlinjer gäller för kultur- och fritidsförvaltningens personal.

Kultur- och fritidsförvaltningen uppmanar dig som erbjuder verksamheter i våra lokaler att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

För dig som bokat

  • Föreningar/aktörer/arrangörer som bokat lokaler av kultur- och fritidsförvaltningen slipper från och med torsdag 12 mars avbokningsavgift. Beslutet gäller tills situationen med corona (covid-19) stabiliserats och annan information delges.
  • Vid eventuell personalbrist kan Mölndals stad behöva omfördela resurser och våra öppettider kan komma att påverkas och aktiviteter ställas in. För aktuell information se respektive anläggnings webbsida.


Kontakt

Öppettider
måndag 8.00-16.30
tisdag     8.00-16.30
onsdag   8.00-16.30
torsdag  8.00-18.00
fredag    8.00-16.30

Dela på:

Senast uppdaterad