Särskilda villkor med anledning av coronaviruset

Information för dig som bokat lokal och anläggning av kultur- och fritidsförvaltningen i Mölndals stad

Vad gäller vid bokningar?

Kultur- och fritidsförvaltningens lokaler och anläggningar har öppet som vanligt och vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. När det gäller kultur-, idrotts- och föreningsaktiviteter i lokaler som bokats genom kultur- och fritidsförvaltningen är det ansvarig förening eller arrangör som själva bestämmer om de ska ha sina aktiviteter som vanligt eller ställa in.

Regeringen har fattat beslut om att begränsa möjligheten till allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Beslutet gäller från 29 mars och begränsningen innebär ett maxantal på 50 deltagare.

Vi behöver ta extra hänsyn till varandra för att minska smittspridningen. Därför uppmanar kultur- och fritidsförvaltningen dig som hyr eller vistas i våra lokaler eller anläggningar stanna hemma om du har förkylningssymptom som snuva, hosta eller feber, även vid lindriga symptom. Samma riktlinjer gäller för kultur- och fritidsförvaltningens personal.

Kultur- och fritidsförvaltningen uppmanar dig som erbjuder verksamheter i våra lokaler att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Folkhälsomyndigheten rekommenderar att alla över 70 år bör begränsa sina kontakter med andra människor och undvika offentliga lokaler så gott det

För dig som bokat

  • Föreningar/aktörer/arrangörer som bokat lokaler av kultur- och fritidsförvaltningen slipper från och med torsdag 12 mars avbokningsavgift. Beslutet gäller tills situationen med corona (covid-19) stabiliserats och annan information delges.
  • Vid eventuell personalbrist kan Mölndals stad behöva omfördela resurser och våra öppettider kan komma att påverkas och aktiviteter ställas in. För aktuell information se respektive anläggnings webbsida.


Kontakt

Öppettider
måndag 8.00-16.30
tisdag     8.00-16.30
onsdag   8.00-16.30
torsdag   8.00-18.00
fredag     8.00-16.30

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-03-27 16.30