Sisjöns badplats

Sisjöns badplats ligger vid Sisjöns naturområde. Det är en mycket välbesökt och barnvänlig badplats med sina bryggor med badstegar, sandstränder, gräs och klippor. Vill du ta en löprunda kan du välja någon av motionsstigarna runt sjön.

Sisjöns badplats med brygga. Foto: Daniel Eckhardt

Utrustning vid Sisjöns badplats

  • Tillgänglighetsanpassad ramp ner i vattnet.
  • Toaletter under maj - augusti.
  • Två grillplatser med vedförråd.
  • Papperskorgar och speciella korgar för engångsgrillar.
  • Tack för att du städar upp efter dig. Lämna inte skräp i naturen, släng det i papperskorgarna. Är papperskorgen full, ta hellre med dig skräpet hem än att du slänger det i naturen.

Från parkeringen är det ca 250 meter till badplatsen. Vid grusparkeringen gäller 4 timmars parkering. Längs med vägen Mölndals Sisjöväg, som går fram till grusparkeringen är det inte tillåtet att parkera.

Från Sisjön kan du vandra in i Sandsjöbackareservatet.

Du får inte fiska vid badplatsen. Vill du fiska i Sisjön får du stå på en annan plats och det är det gula kortet som gäller. Läs mer om fiske i Mölndal.

Håll avstånd till andra på badplatsen!

Tänk på hur du parkerar!

Hundförbud

Du får inte ta med dig hund till badplatsen mellan 1 april och 30 september. Om du vill ta med dig din hund till en sjö där det finns en kommunal badplats, gå en bit bort från själva badplatsen innan du låter hunden bada.

Hitta hit

Du kommer till badplatsen från Lunnagårdsgatan, där det finns en skylt som visar dig rätt väg längs med Mölndals Sisjöväg.

Ta gärna cykeln till badplatsen!

Närmaste busshållplats är Johannefred. Därifrån är det ca 3 km promenad. Sök resan hos Västtrafik.

Det finns en stor grusparkering i närheten av badplatsen, tänk på hur du parkerar. Längs med vägen är det förbjudet att parkera.

Karta Sisjöns badplats

Kontakt

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad