Idrottsskola

Flickor och pojkar i årskurs 2 (födda 2012) är välkomna att delta i idrottsskolan där barnen får chansen att prova på varierande idrotter i olika idrottsföreningar. Förhoppningen är att barnen ska hitta en eller flera idrotter som passar dem, så att de vill fortsätta att idrotta och delta i föreningslivet.

Barnen behöver inga förkunskaper om de olika idrotterna. Tanken med idrottsskolan är att barnen är med och provar alla idrotterna oavsett om man testat idrotten tidigare eller inte.

Var och när?

Idrottsskolan håller till i olika idrotts- och föreningslokaler runt om i Mölndals stad. Den hålls en gång i veckan på lördag eftermiddag. Barnen provar respektive idrott två lördagar i rad och passen pågår ca 1½ timme.

Vilka idrotter kommer barnen att få prova på?

Vi har två idrottsskolor som riktar sig till barn boende i Mölndal eller i Lindome. Klicka på länkarna nedan för mer information.

Försäkring

Barnen är försäkrade genom Mölndals stad.

Kostnad

Idrottsskolan är kostnadsfri.

Anmälan

Anmälan gör ni på länkarna nedan.

Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller.

Coronainformation

Idrottsskolan följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och allmänna råd och vi anpassar våra aktiviteter efter det i syfte att bedriva en så säker verksamhet som möjligt.

Vi behöver ta extra hänsyn till varandra för att minska smittspridningen. Därför uppmanar vi dig som deltagare/besökare att stanna hemma om du har förkylningssymptom som snuva, hosta eller feber även vid lindriga symptom. Samma riktlinjer gäller för föreningarnas ledare.

Vi ser gärna att det är endast en vårdnadshavare som närvarar under idrottsskolan för att undvika trängsel och tänk på att hålla avstånd.

Allmänna råd:

  • Stanna hemma när du är sjuk
  • Tvätta händerna ofta
  • Håll avstånd till andra och undvik trängsel
  • Hosta och nys i armvecket
  • Undvik att röra ögon, näsa och mun
  • Använd handsprit
  •  

Vid frågor mejla idrottsskola@molndal.se

Kontakt

Mattias Strandh
idrottsskola@molndal.se
031-315 10 00 växel

Dela på:

Senast uppdaterad