Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate
Mölndals stads startsida

Idrottsskola Mölndal

Flickor och pojkar i årskurs 2 (födda 2009) är välkomna att delta i idrottsskolan där barnen får chansen prova på varierande idrotter i olika idrottsföreningar. Förhoppningen är att barnen ska hitta en eller flera idrotter som passar dem, så att de vill fortsätta att idrotta och delta i föreningslivet.

Var och när?

Idrottsskolan håller till i olika idrotts- och föreningslokaler runt om i Mölndals stad. Idrottsskolan startar den 30 september 2017 och pågår till mars 2018, med uppehåll under jul- och sportlovet.

Idrottsskolan hålls en gång i veckan på lördag eftermiddag. Barnen provar respektive idrott två lördagar i rad och passen pågår ca 1.5 timme, med början mellan kl. 14 och 16.

Barnen behöver inga förkunskaper om de olika idrotterna. Vi vill att barnen är med och provar alla idrotterna oavsett om man testat idrotten tidigare eller inte.

Vilka idrotter kommer barnen att få prova på

Fotboll, handboll, innebandy, basket, bordtennis, tennis, bandy, judo, brottning, och golf. Med reservation för eventuella ändringar.

Deltagande föreningar

Kontaktuppgifter till deltagande föreningarPDF

Utrustning

Barnen behöver ha med sig vattenflaska, skor och kläder som passar för respektive idrottsaktivitet. Övrig utrustning och material får barnen låna på plats av  arrangerande förening. Har barnen egen utrustning så får de självklart använda den.

Försäkring

Barnen är försäkrade genom Mölndals stad.

Idrottsskolan är kostnadsfri.

Idrottsskolan är fulltecknad. Även alla platser på reservlistan är upptagna.

Anmälan till reservlista

 

Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller.

Vid frågor maila idrottsskola@molndal.se

Kontakt

Mattias Strandh
idrottsskola@molndal.se
031-315 10 00 växel

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2018-02-15 12.33