Idrottsskola Lindome

Flickor och pojkar i års­kurs 2 (födda 2016) är välkomna att delta i idrotts­­skolan. På idrottsskolan får barnen chans att prova på flera olika idrotter i olika idrotts­före­ningar.

Var och när?

Idrottsskolan håller till i olika idrotts- och föreningslokaler runt om i Lindome. Den startar den 14 september 2024.

Idrottsskolan hålls en gång i veckan på lördag eftermiddag. Barnen provar respek­tive idrott två lördagar i rad och passen pågår cirka 1 timme, med start kl. 14.00.

Barnen behöver inga för­kun­skaper om de olika idrotterna. Tanken med idrotts­skolan är att barnen är med och provar alla idrotterna, oavsett om man testat idrotten tidigare eller inte.

Obs! Idrottsskolan i Lindome riktar sig till barn boende i Lindome.

Vilka idrotter kommer barnen att få prova på?

Fotboll, innebandy, judo, bordtennis och taekwondo. Med reservation för eventuella ändringar.

Deltagande föreningar

Utrustning

Barnen behöver ha med sig vattenflaska, skor och kläder som passar för respektive idrotts­aktivitet. Övrig utrustning och material får barnen låna på plats av arran­ge­rande förening. Har barnen egen utrustning så får de självklart använda den.

Försäkring

Barnen är försäkrade genom Mölndals stad.

Kostnad

Idrottsskolan är kostnadsfri.

Anmälan

Anmälan till idrotts­skolan 2024 öppnar i samband med skol­starten i augusti.

Anmälan görs via webb­formu­läret nedan. Sista anmälningsdag är 5 september 2024. OBS! Platserna kan ta slut före sista anmälningsdag.

Efter anmälan skickas en bekräft­else till målsmans e-postadress. Detta innebär att ditt barn har fått en plats i idrottsskolan. Det kan dröja ett litet tag innan ni får bekräftelsemailet. Anmäl er inte flera gånger! Detta orsakar problem vid fördelningen av platser, och kan innebära att andra barn inte får plats.

För att ni ska kunna anmäla er till idrotts­skolan, och vi ska kunna fördela platserna och skicka ut infor­ma­tion till er behöver vi behandla de personuppgifter vi frågar efter i formuläret. Som en säkerhetsåtgärd, om något skulle hända under idrotts­skolan, kommer vi att ge de ansvariga före­nings­ledarna målsmans mobilnummer.

Läs gärna mer på molndal.se/personuppgifter där vi beskriver hur vi behandlar och skyddar dina person­upp­gifter, samt vilka rättigheter du har.

Obs! Idrottsskolan i Lindome riktar sig till barn boende i Lindome.Kontakt

Mattias Strandh
idrottsskola@molndal.se
031-315 10 00 kontaktcenter

Dela på:

Senast uppdaterad