Idrottsskola Lindome

Var och när?

Idrottsskolan håller till i olika idrotts- och föreningslokaler runt om i Lindome. Den startar den 19 september 2020 och pågår till den 12 december 2020.

Idrottsskolan hålls en gång i veckan på lördag eftermiddag. Barnen provar respektive idrott två lördagar i rad och passen pågår ca 1½ timme, med början mellan kl. 13.00 och 15.00.

Barnen behöver inga förkunskaper om de olika idrotterna. Tanken med idrottsskolan är att barnen är med och provar alla idrotterna oavsett om man testat idrotten tidigare eller inte.

Vilka idrotter kommer barnen att få prova på?

Fotboll, innebandy, basket, bordtennis, taekwondo och golf. Med reservation för eventuella ändringar.

Deltagande föreningar

Utrustning

Barnen behöver ha med sig vattenflaska, skor och kläder som passar för respektive idrottsaktivitet. Övrig utrustning och material får barnen låna på plats av arrangerande förening. Har barnen egen utrustning så får de självklart använda den.

Försäkring

Barnen är försäkrade genom Mölndals stad.

Kostnad

Idrottsskolan är kostnadsfri.

Anmälan

Anmälan görs via webbformuläret nedan. För att ni ska kunna anmäla er till idrottsskolan, och vi ska kunna fördela platserna och skicka ut information till er behöver vi behandla de personuppgifter vi frågar efter i formuläret. Som en säkerhetsåtgärd, om något skulle hända under idrottsskolan, kommer vi att ge de ansvariga föreningsledarna målsmans mobilnummer.

Läs gärna mer på molndal.se/personuppgifter där vi beskriver hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter, samt vilka rättigheter du har.

Efter anmälan skickas en bekräftelse till målsmans e-postadress. Schema, tider och utförlig information om respektive idrott skickas ut till målsmans e-postadress innan aktiviteterna startar.


Idrottsskolans 35 platser är nu fulltecknade.
Ni kan fortfarande anmäla er till en kölista, och bli kontaktade om det blir lediga platser.

Kontakt

Mattias Strandh
idrottsskola@molndal.se
031-315 10 00 växel

Dela på:

Senast uppdaterad