Idrottsskola Mölndal

Var och när?

Idrottsskolan håller till i olika idrotts- och föreningslokaler runt om i Mölndal. Den startar den 21 september 2019 och pågår till den 1 februari 2020, med uppehåll under loven.

Idrottsskolan hålls en gång i veckan på lördag eftermiddag. Barnen provar respektive idrott två lördagar i rad och passen pågår ca 1.5 timme, med början mellan kl. 14.00 och 16.00.

Barnen behöver inga förkunskaper om de olika idrotterna. Tanken med idrottsskolan är att barnen är med och provar alla idrotterna oavsett om man testat idrotten tidigare eller inte.

Vilka idrotter kommer barnen att få prova på?

Fotboll, handboll, innebandy, bordtennis, tennis, bandy, judo och golf. Med reservation för eventuella ändringar.

Deltagande föreningar

Utrustning

Barnen behöver ha med sig vattenflaska, skor och kläder som passar för respektive idrottsaktivitet. Övrig utrustning och material får barnen låna på plats av arrangerande förening. Har barnen egen utrustning så får de självklart använda den.

Försäkring

Barnen är försäkrade genom Mölndals stad.

Kostnad

Idrottsskolan är kostnadsfri.

Anmälan

Anmälan görs via webbformuläret nedan. För att ni ska kunna anmäla er till idrottsskolan, och vi ska kunna fördela platserna och skicka ut information till er behöver vi behandla de personuppgifter vi frågar efter i formuläret. Som en säkerhetsåtgärd, om något skulle hända under idrottsskolan, kommer vi att ge de ansvariga föreningsledarna målsmans mobilnummer.

Läs gärna mer på molndal.se/personuppgifter där vi beskriver hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter, samt vilka rättigheter du har.


Idrottsskolans 70 platser, och 15 platser på en kölista är nu fulltecknade.


Ni kan anmäla er till Idrottsskolan i Lindome, där det finns platser kvar.

Kontakt

Mattias Strandh
idrottsskola@molndal.se
031-315 10 00 växel

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-09-05 16.23