Idrottsskola Mölndal

Flickor och pojkar i års­kurs 2 (födda 2015) är välkomna att delta i idrotts­skolan. På idrottsskolan får barnen chans att prova på flera olika idrotter i olika idrotts­före­ningar.

Var och när?

Idrottsskolan håller till i olika idrotts- och föreningslokaler runt om i Mölndal. Den startar den 16 september 2023 och pågår till februari 2024, med uppehåll under loven.

Idrottsskolan hålls en gång i veckan, på lördag eftermiddag. Barnen provar respek­tive idrott två lördagar i rad och passen pågår cirka 1½ timme, med start mellan kl. 14.00 och 16.00.

Barnen behöver inga för­kunskaper om de olika idrot­terna. Tanken med idrotts­skolan är att barnen är med och provar alla idrotterna, oavsett om man testat idrotten tidigare eller inte.

Obs! Idrottsskolan i Mölndal riktar sig till barn boende i Mölndal.

Vilka idrotter kommer barnen att få prova på?

Fotboll, handboll, innebandy, bordtennis, tennis, bandy, judo, och badminton. Med reserva­tion för eventuella ändringar.

Utrustning

Barnen behöver ha med sig vattenflaska, skor och kläder som passar för respektive idrotts­aktivitet. Övrig utrustning och material får barnen låna på plats av arran­ger­ande förening. Har barnen egen utrustning så får de självklart använda den.

Försäkring

Barnen är försäkrade genom Mölndals stad.

Kostnad

Idrottsskolan är kostnadsfri.

Anmälan

Anmälan görs via webbformuläret nedan. Sista anmälningsdag är 5 september 2023. OBS! Platserna kan ta slut före sista anmälningsdag.

Efter anmälan skickas en bekräft­else till målsmans e-postadress. Detta innebär att ditt barn har fått en plats i idrottsskolan. Det kan dröja ett litet tag innan ni får bekräftelsemailet. Anmäl er inte flera gånger! Detta orsakar problem vid fördelningen av platser, och kan innebära att andra barn inte får plats.

Schema, tider och utförlig information om respek­tive idrott skickas ut till måls­mans e-postadress innan aktiviteterna startar.

För att ni ska kunna anmäla er till idrottsskolan, och vi ska kunna fördela platserna och skicka ut information till er behöver vi behandla de person­uppgifter vi frågar efter i formu­läret. Som en säkerhetsåtgärd, om något skulle hända under idrottsskolan, kommer vi att ge de ansvariga föreningsledarna målsmans mobilnummer.

Läs gärna mer på molndal.se/personuppgifter där vi beskriver hur vi behandlar och skyddar dina person­upp­gifter, och vilka rättigheter du har.

Obs! Idrottsskolan i Mölndal riktar sig till barn boende i Mölndal.

Idrottsskolans 80 platser är nu fulltecknade. Ni kan fortfarande anmäla er till en kölista, och bli kontaktade om det blir lediga platser

Kontakt

Mattias Strandh
idrottsskola@molndal.se
031-315 10 00 växel

Dela på:

Senast uppdaterad