Film och bio

Film för vuxna, barn och unga visas på Bio Möllan som ligger i Kulturhuset Möllans lokaler. Filmer visas dagtid och kvällstid.

Det ordnas eftermiddagsbio på Bio Möllan för pensionärer och daglediga under vår och höst. Bio Möllan finns i Kulturhuset Möllan i Mölndals Folkets Hus på Göteborgsvägen 19 i Mölndal. Aktuella och kommande filmer för allmänheten hittar du på biomollan.se

Du som går i förskola och grundskola i Mölndal kan få se förskolebio och skolbio på skoltid. På en del skollov visas lovbio på Bio Möllan. Håll utkik på molndal.se/lov för aktuellt lov­program.

Läs mer om biograflokalen, eller boka den för egen verk­samhet, på Kultur­huset Möllans webbplats. Biografen har 236 sittplatser och 6 st stora rullstolsplatser längst fram. För frågor angående lokalen eller bioverk­sam­heten, se kontaktuppgifter nedan.

I vårt förberedelsehäfte Pdf, 1 MB. kan du också läsa mer och se bilder från Bio Möllan.

Tillgängligheten är god med ramp till fastighetens entré. Hiss finns från biograffoajén till biosalongen. Ingång till biografsalongen finns även via en bred asfalterad ramp från Knarrhögsgatan i händelse av nödsituation eller att hiss är ur funktion. Handikapptoalett och flera andra toalett utrymmen finns i anslutning till biograffoajén. Närhet till kollektivtrafik, ca 200 meter från hållplatsen Tempelgatan och Mölndals station.

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad