För yrkesverksamma konstnärer

Vi kommer gärna i kontakt med dig som är yrkesverksam konstnär i Mölndal, så att vi kan kontakta dig direkt med aktuell information. Här kan du också läsa om hur vi arbetar med platsspecifik konst i staden samt om stöd och stipendier till kulturaktörer.

Vi kommer gärna i kontakt med dig

Vi som arbetar med kulturutveckling i Mölndals stad vill gärna kunna komma i kontakt med dig som är konstnär eller kulturaktör i kommunen för information, inbjudningar, utlysningar och dialog.

Vi önskar därför att du skriver in dina uppgifter i e-tjänsten Kulturaktörer i Mölndal. Då kan vi rikta informationen rätt. Om du vill kan vi också förmedla information vidare när vi får förfrågningar som kan intressera dig eller förmedla information om dig till exempelvis uppdragsgivare.

Så här arbetar vi med platsspecifik konst

Mölndals stad växer och det pågår många gestaltningsprojekt runt om i staden. I Mölndals stad använder vi Konstpool för att utlysa nya gestaltningsuppdrag. Det är ett ansökningssystem som följer lagen om offentlig upphandling.

Aktuella utlysningar från Mölndals stad och andra uppdragsgivare hittar du på konstpool.se.

Stöd och stipendier

Mölndals stad delar ut olika slags stöd till kulturföreningar. Vi kan också hjälpa dig att hitta stöd, bidrag och stipendier från andra håll.

Enskilda kulturaktörer kan även söka två olika årliga stipendier. Läs mer om kulturstöd i Mölndals stad.

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad