Torrekullagårdens kafé

Torrekullagården ligger naturskönt och här finns ett kafé som är öppet två gånger per vecka.

Torrekullagårdens kafé. I förgrunden syns olika bakverk, bland annat blåbärspaj och hallongrottor. I bakgrunden syns delar av av kaféets interiör och genom fönstren skymtar naturen.

Olika bakverk, smörgåsar och mat serveras i Torrekullagårdens kafé. Specialiteten är dock nygräddade våfflor. I bakgrunden syns delar av kafélokalen och genom fönstren får du en glimt av de natursköna omgivningarna.

 

I Torrekullagårdens mysiga kafé kan du ta en paus och njuta av kall och varm dryck. På tisdagar serveras veckans lunch och på onsdagar veckans soppa med nybakat bröd. Här finns även god fika samt nygräddade våfflor med sylt och grädde som lagas i vårt eget kök. Vid fint väder kan du avnjuta fikat på vår stora utomhusterrass omgiven av blommor och ängar.

Torrekullagårdens kafé drivs av arbetsmarknadsenheten i Mölndals stad i samarbete med kommuninvånare som är i lärande på olika sätt. Kaféet utgör en del av den verksamhet för lärande och rehabilitering som drivs på Torrekullagården.

Öppettider

Ordinarie öppettider:

  • Tisdagar kl 11.00-15.00
  • Onsdagar kl 11.00-15.00

Sociala medier och hitta hit

För att få information från oss direkt i ditt Facebook-föde, följ gärna Torrekullagårdens kafé:

Adress: Nyhagenvägen 10 i Kållered.
Närmsta busshållplats: Torrekulla.

Promenera i natursköna omgivningar

Torrekullagården ligger i anslutning till Sandsjöbackas naturreservat. Från gården utgår flera uppmärkta promenadslingor.

Torrekullagården

Torrekullagården omges av natur. Om du tar bussen hit krävs en promenad främst i uppförsbacke för att komma till gården. Om du åker bil finns parkering intill Torrekullagården och kaféet.

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad